Manutan TV-spot in top 25 aller tijden!

Duurzaamheid op de werkvloer

We knallen het nieuwe jaar in met een mooie nominatie: De Manutan TV-spot met Bob de Haan (een typetje van Jeroen van Koningsbrugge) heeft een plek veroverd in het SBS6 programma ‘De 25 leukste Nederlandse reclames aller tijden’. Het programma wordt woensdagavond 6 januari vanaf 20.30u uitgezonden. Op welke plaats we zijn geëindigd is nog een verrassing!

Dat dit één van de meest succesvolle TVcampagnes van de afgelopen tien jaar zou worden overtreft al onze verwachtingen… We zijn dan ook trots dat we door het SBS6-programma in deze mooie lijst zijn opgenomen en niet te vergeten Bob de Haan die de verandering van Overtoom naar Manutan in goed banen heeft geleidt! Dus mis het niet! Kijk woensdagavond 6 januari om 20.30 op SBS6

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Investeren in duurzame verlichting, alles wat je moet weten

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 5 januari 2016

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikelen