De ideale werkplek op kantoor

Veiligheid

De ideale werkplek. Veel mensen hebben het erover, maar in de praktijk heeft bijna niemand hem. Benieuwd hoe jij in een paar simpele stappen een werkplek creëert waar jij je beter voelt? Lees dan verder!

De ideale werkplek op kantoor

Het geheim: ergonomisch kantoormeubilair en persoonlijke accessoires

Bij het creëren van de ideale werkplek op kantoor is ergonomisch kantoormeubilair onmisbaar. Een verstelbaar bureau en ergonomische bureaustoel die je eenvoudig aan jouw lichaam aanpast vormt hierbij de kern. Ook hebben we elektrisch verstelbare bureaus waar je zowel aan kunt zitten of staan. Handig, want stiekem zit je elke dag behoorlijk wat uren achter je bureau. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere hulpmiddelen zoals beeldschermverhogers, muizen, voetsteunen en speciale muismatten die jouw werk aangenamer maken.

Benieuwd hoe je je werkplek zo inricht dat je prettig en gezond werkt? Het is makkelijker dan je denkt! Bekijk de video met de beste tips voor een super fijne werkplek!

Zit beter met ergonomische kantoormeubelen

Manutan biedt een zeer breed assortiment aan ergonomische “kantoormeubelen” waarmee jij pas echt lekker zit. Denk hierbij aan verstelbare bureaus, ergonomische bureaustoelen en accessoires die het werken met een computer gemakkelijker maken. Ook iets voor jou? Klik dan op onderstaande categorie voor een actueel overzicht van de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact op met de Manutan klantenservice of projectafdeling voor hulp bij het (opnieuw) inrichten van je kantoor.