De ideale werkplek op kantoor

Slim en efficiënt werken

De ideale werkplek. Veel mensen hebben het erover, maar in de praktijk heeft bijna niemand hem. Benieuwd hoe jij in een paar simpele stappen een werkplek creëert waar jij je beter voelt? Lees dan verder!

Het geheim: ergonomisch kantoormeubilair en persoonlijke accessoires

Bij het creëren van de ideale werkplek op kantoor is ergonomisch kantoormeubilair onmisbaar. Een verstelbaar bureau en ergonomische bureaustoel die je eenvoudig aan jouw lichaam aanpast vormt hierbij de kern. Ook hebben we elektrisch verstelbare bureaus waar je zowel aan kunt zitten of staan. Handig, want stiekem zit je elke dag behoorlijk wat uren achter je bureau. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere hulpmiddelen zoals beeldschermverhogers, muizen, voetsteunen en speciale muismatten die jouw werk aangenamer maken.

Benieuwd hoe je je werkplek zo inricht dat je prettig en gezond werkt? Het is makkelijker dan je denkt! Bekijk de video met de beste tips voor een super fijne werkplek!

Zit beter met ergonomische kantoormeubelen

Manutan biedt een zeer breed assortiment aan ergonomische “kantoormeubelen” waarmee jij pas echt lekker zit. Denk hierbij aan verstelbare bureaus, ergonomische bureaustoelen en accessoires die het werken met een computer gemakkelijker maken. Ook iets voor jou? Klik dan op onderstaande categorie voor een actueel overzicht van de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact op met de Manutan klantenservice of projectafdeling voor hulp bij het (opnieuw) inrichten van je kantoor.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Leer om je bedrijfsuitgaven in de hand te houden en je rendement te verhogen.

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 31 januari 2017

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikelen