Het nieuwe Overtoom is Manutan

Manutan B.V., voorheen Overtoom, maakt nu bijna 20 jaar deel uit van de internationale Manutan Group. Een familie van sterke organisaties, die het belang van medewerkers, klanten en de samenleving vooropstellen, in onze visie verwoord als ‘Ondernemen voor een betere wereld’. En daar plukken onze medewerkers, klanten en zelfs de samenleving de vruchten van. De introductie van onze nieuwe naam staat symbool voor een volgende fase waarin de kwaliteiten van het vertrouwde merk Overtoom worden gecombineerd met die van de Europees opererende Manutan Group. We behouden de sterke punten van Overtoom en voegen nu de extra voordelen van Manutan aan toe. Waardoor onze klanten binnenkort uit meer dan 40.000 producten kunnen kiezen om werken elke dag leuker, makkelijker, veiliger en succesvoller te maken.

Bezoek onze webshop  » | Meer informatie over de Manutan Group  »

Manutan is in Nederland en België de bekendste leverancier van artikelen voor kantoor,  magazijn, werkplaats en buitenterrein. Onderdeel van de internationale Manutan Group.

Onze producten en diensten

We leveren meer dan 40.000 producten. Van intern transport & opslag, kantoorartikelen, afvalverwerking, gereedschap tot milieu, schoonmaak en persoonlijke veiligheid. Ook verzorgen we de complete inrichting van kantine, receptie, werkplaats, kantoor en buitenterrein. Onze inkoopadviseurs helpen klanten hun secundaire inkoopproces te verbeteren.

Onze business

Multichannel oriënteren en bestellen via web, email, klantenservice of inkoopsysteem op maat. Snel leveren, waar en wanneer u wilt.

Onze missie

Als onderneming en als medewerkers van Manutan nemen wij onze verantwoordelijkheid om elke dag bij te dragen aan een betere wereld. Op zoek naar oprechte relaties met onze klanten, partners en belanghebbenden. Zodat de honderdduizenden gebruikers van onze producten elke dag prettig, verantwoord en veilig kunnen werken.

Specialiteiten

Klantenservice, Inkoopadvies, Direct Marketing, Klantcontact, Snelle levering, B2B verkoop, e-Procurement, Intern Transport & Opslag, Kantoor, Werkplaats, Veiligheid, Afvalbeheer, Gereedschap, Projectinrichting, Montage.

Kerngegevens

Opgericht
1946

Hoofdkantoor
Den Dolder

Medewerkers
260

Bedrijfsgeschiedenis
1946       Rein Sjenitzer (1917-1998) start aan de Overtoom in Amsterdam met een postorderbedrijf in bouten en moeren
1950       Verhuizing naar Leliegracht Amsterdam
1960       Verhuizing naar Den Dolder
1973       Oprichting Overtoom België
1979       Reclame met de slogan ‘Tuut tuut, dat is snel!’
1995       Overname door Manutan Group

Adresgegevens

Manutan
Elandlaan 2
3734 CP Den Dolder

Tel.: (030) 229 62 11
Fax: (030) 229 41 73

Internet: www.manutan.nl
E-mail: info@manutan.nl

Enkele kerngegevens Manutan Groep

  • 25 organisaties
  • In 19 landen
  • Ruim 1600 medewerkers
  • Omzet 588 miljoen euro in 2011
  • 200.000 producten
  • 600.000 klanten

Manutan

DREDA Centre Européen
ZAC du Parc des Tulipes
Avenue du 21ème Siècle
95506 GONESSE Cedex – Frankrijk

Tel.: +33 (0)1 34 53 35 00

Internet: www.manutan.com
E-mail: info@manutan.com

Manutan DREDA