Maak 't gezellig in de Moederdagweek!

Bestel en krijg bloemen of een taart cadeau!

Gebruik promotiecode: BLOEM

Wat hebben jij en je collega's nodig om efficiënt en prettig te kunnen werken? Eén ding is zeker: op Manutan kun je rekenen. Wij werken voor je! Omdat het bijna Moederdag is, zorgen we deze week zelfs voor een speciaal cadeau. Jij mag kiezen: wie maak je blij met een heerlijke bloemetjestaart of een prachtig boeket?

Zo werkt het:

 • Bestel vóór 11 mei op manutan.nl
 • Bestel vanaf € 299 en kies je cadeau
 • Vermeld deze promotiecode bij je bestelling: BLOEM


Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een vouchercode. Met deze code kun je online de bezorging van een taart of het boeket regelen. Jij bepaalt waar (binnen Nederland) en wanneer de taart of het boeket wordt bezorgd. De vouchercode is 12 maanden geldig.

Actievoorwaarden:

 1. Deze actie is geldig t/m 11 mei 2018.
 2. Minimale orderwaarde: €299,- .
 3. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een vouchercode. Met deze code kun je online de bezorging van een taart of het boeket regelen. Jij bepaalt waar (binnen Nederland) en wanneer de taart of het boeket wordt bezorgd. De vouchercode is 12 maanden geldig.
 4. Per individuele actie kan worden afgeweken van deze actievoorwaarden. Dit is dan bij de actie aangegeven.
 5. Voor acties met een gratis geschenk of incentive geldt maximaal 1 geschenk of incentive per klant.
 6. Printers, multifunctionals, monitoren, digitale camera's, toners & cartridges en artikelen in de categorie voeding & dranken zijn uitgesloten van acties en/of campagnes.
 7. Artikelen die speciaal voor een klant worden ingekocht of gefabriceerd, zijn uitgesloten van acties en/of campagnes.
 8. Klanten met contractkortingen zijn uitgesloten voor promotionele acties tenzij anders aangegeven.
 9. Ten aanzien van de acceptatie van premiums en incentives, dient een potentiële ontvanger eerst de eigen bedrijfspolicy te raadplegen. Bij twijfel over het rechtmatig ontvangen van premiums en incentives dient de potentiële ontvanger eerst de verantwoordelijk persoon binnen betreffende organisatie te raadplegen of premiums en incentives geaccepteerd mogen worden.
 10. Indien een premium of incentive niet meer leverbaar is, behoud Manutan zich het recht voor een alternatief aan te bieden.
 11. Manutan is niet aansprakelijk voor eventuele inkomstenbelasting gevolgen van deze premium / dit cadeau.
 12. Manutan is gerechtigd deze voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of aan te vullen.