Dubbele magazijncapaciteit voor een groothandel

De klantvraag

Een bedrijf in Almere, een groothandel in wierookstokjes, benaderde Manutan projectinrichting voor een oplossing voor de opslag van zijn grote hoeveelheid goederen. Zij kochten regelmatig stellingen in bij Manutan, maar door de groei van het bedrijf voldeed de opslagcapaciteit niet meer.

De uitdaging

Het plan is om de capaciteit van het magazijn te verdubbelen, zodat een optimale magazijnopslag wordt gecreëerd. Het magazijn moet hiervoor volledig opnieuw ingericht worden.

De oplossing

Manutan projectinrichting bracht een verdiepingsvloer aan, zodat er een verdubbeling ontstond van de magazijncapaciteit. En door het plaatsen van extra stellingen heeft de groothandel in wierookstokjes een herindeling van de goederen kunnen maken, waardoor er een efficiëntere opslag en routing ontstonden.

De gebruikte materialen

Een stalen entresolvloer vormde de basis voor de verdubbeling van de opslagcapaciteit van het magazijn. Hierbij werd uiteraard rekening gehouden met de belasting van de vloer. De entresolvloer werd voorzien van een trap met leuningen en bovenaan een balustrade voor de veiligheid van de medewerkers.


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »