Extra ruimte creëren in een bedrijfshal

De klantvraag

Voor de opslag van medicijnen heeft een apotheek extra ruimte nodig en vraagt Manutan projectinrichting om advies. De projectadviseur geeft het volgende recept: een entresolvloer en extra stellingen. Hij meet ter plekke de vloer, wandbreedte en beschikbare hoogte onder de entresol in.

De uitdaging

De extra ruimte voor de apotheek is nodig voor de opslag van medicijnen die in verschillende vormen worden aangeleverd, zowel dozen als pallets. Er komen ook andere zaken om de hoek kijken. Zo moest op de entresolvloer een veilig afsluitbare ruimte komen.

De oplossing

Om extra ruimte te creëren, viel de keuze op een entresolvoer met een afsluitbare ruimte. Een trap zorgt voor de toegang naar de entresolvloer. Voor de stellingen aan de wand en onder de entresol is gekozen voor palletstellingen en gewone stellingen. Het bleek het juiste medicijn, want er ontstond voldoende opslagcapaciteit voor de verschillende soorten verpakkingen van de medicijnen.

De gebruikte materialen

Entresol met afsluitbare ruimte en voorzien van een trap, volledig op maat gemaakt. Palletstellingen en gewone stellingen.


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »