Magazijncapaciteit verdubbelen

Het bedrijf

Een groothandel in wierookstokjes.

De klantvraag

“We hadden al een aantal Rapid Racking stellingen gekocht, maar door de groei van ons bedrijf hadden we veel meer nodig. Er moest een structurele oplossing komen voor de opslag van grote hoeveelheden goederen. Dus hebben we advies ingewonnen.”

De Rapid Racking oplossing

Het magazijn van deze groothandel moest opnieuw ingericht worden. Om de opslagcapaciteit te verdubbelen hebben we een verdiepingsvloer geïnstalleerd. Er zijn extra magazijnstellingen geplaatst en er heeft een herindeling van de goederen plaatsgevonden. De opslagmogelijkheden en doorlooproutes zijn daardoor aanzienlijk verbeterd.

Getallen en materialen

Een stalen entresolvloer is de basis van deze magazijncapaciteit verdubbeling. Er is een stalen trap met leuningen geplaatst en bovenaan een balustrade voor de


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »