Extra ruimte creëren in een bedrijfshal

Het bedrijf

De Terberg Group is met 28 werkmaatschappijen in 9 landen één van de grootste, onafhankelijke leveranciers van specialistische voertuigen.

De klantvraag

“Er was extra ruimte nodig in onze bedrijfshal voor de opslag van waardevolle materialen. De invulling daarvan moest eenvoudig te demonteren en verplaatsbaar zijn. Een Rapid Racking adviseur is daarvoor langsgekomen. Hij had precies de goede oplossing voor onze situatie.”

De Rapid Racking oplossing

Voor deze specifieke bedrijfshal uitbreiding was een vrijstaande entresol nodig, met daarop een veilige, afsluitbare ruimte. Deze ruimte is gemaakt van gaashekwerk en voorzien van een bordes. De entresolvloer staat los van het pand en is eenvoudig te demonteren. Daardoor kan deze magazijnoplossing ook op een andere locatie ingezet worden.

Getallen en materialen

Rapid Racking heeft een stalen entresol frame geïnstalleerd, met een houten vloer van 18 x 4 meter. Voor de uniformiteit is het frame in de tint grijs geschilderd die ook elders in de bedrijfshal voorkomt. De afsluitbare ruimte is gemaakt van Troax gaaswanden. Dankzij dit materiaalgebruik en de installatiewijze is deze magazijnoplossing eenvoudig te demonteren en verplaatsen.


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »