Magazijn verhuizen en palletstellingen hergebruiken

Het bedrijf

Penitentiaire Inrichting Ter Apel heeft een capaciteit voor 434 gedetineerden en fungeert als VRIS-inrichting (VReemdelingen In Strafrecht).

De klantvraag

“De palletstellingen die in het verleden binnen de gevangenispoort gebouwd zijn, wilden we afbreken en liefst hergebruiken voor een nieuw magazijn daarbuiten. De ruimte die daardoor binnen zou vrijkomen, konden we dan voor dagbesteding gaan gebruiken.”

De Rapid Racking oplossing

We hebben de stellingen afgebroken en verhuisd naar de locatie buiten het gevangenisterrein. Vanaf tekening hebben we de beste indeling bepaald. Daarbij hielden we rekening met de breedte van de door de klant gebruikte heftruck. Vervolgens is met gebruikmaking van zowel oude als nieuwe palletstellingen het magazijn ingericht.

Getallen en materialen

De Clip-Fix palletopstellingen van 3 meter hoog en 105 cm diep zijn uitermate geschikt voor het in de lengte wegzetten van pallets. Op de liggers zijn rooster legborden geplaatst, zodat ook kleine


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »