Multifunctioneel magazijn voor zware en lichte opslag

Het bedrijf

Een detailhandel in huismeubilair en woonaccessoires met een centraal magazijn voor opslag.

De klantvraag

“Ons magazijn voor meubelopslag moest met een beperkt budget optimaal ingericht worden. Wij hebben te maken met een aanzienlijke goederen variëteit qua formaat en gewicht. Van kleine dozen t/m grote, zware kasten en keukenmeubels. Daarnaast moeten bepaalde waardevolle items beveiligd opgeslagen worden.”

De Rapid Racking oplossing

Voor het opslaan van deze diversiteit aan goederen hebben we een palletopstelling met in hoogte verstelbare leggers op maat gemaakt. Een deel van de ruimte is afgesloten met gaaswanden en een schuifdeur. Zo worden waardevolle items extra beveiligd en is er afdoende ventilatie.

Getallen en materialen

De Clip-Fix palletopstellingen met in hoogte verstelbare leggers hebben een draagkracht van 2.400 kg per niveau. Zowel de gaaswanden als de schuifdeur zijn van metaal.


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »