Bedrijfshal uitbreiding met onderdelenmagazijn en kantine

Het bedrijf

ASSET Rail is een samenwerkingsverband van Dura Vermeer en ARCADIS en gespecialiseerd in spoorwegonderhoud.

De klantvraag

“In een bedrijfshal wilden we extra ruimte creëren voor een onderdelenmagazijn en kantine. Daarnaast moest er genoeg ruimte overblijven voor magazijnstellingen. Dit alles wilden we binnen 3 weken realiseren. Dus zijn we te rade gegaan bij een Rapid Racking adviseur.”

De Rapid Racking oplossing

Een op maat gemaakte entresol was de beste oplossing voor deze klant. Daarmee is een extra verdieping gecreëerd die tegemoetkomt aan alle wensen. Op de entresol vloer is er ruimte voor de kantine en de opslag van spoorbomen. Daarnaast hebben we ónder deze vloer afdoende magazijnstellingen kunnen plaatsen.

Getallen en materialen

Rapid Racking heeft een stalen entresol vloer van 20 x 10 meter geïnstalleerd, inclusief een trap van hetzelfde materiaal. Daarop is een dubbelwandig, melamine zelfbouw kantoor van 7 x 5 meter geplaatst, dat dienst doet als kantine. Onder de entresol vloer is 280 strekkende meter magazijnstelling van verzinkt staal opgesteld. Het geheel is binnen 3 weken opgeleverd.


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »