Verbinding tussen productie, opslag en expeditie: de rollenbaan

Het bedrijf

Manutan, waar Rapid Racking onderdeel van uitmaakt, levert alles voor uw kantoor, magazijn en werkplaats.

De klantvraag

“We wilden graag een betere verbinding tussen de mensen die op de productie, opslag en expeditie afdelingen werkten. Speerpunt was een minimale goederen handling vanuit de magazijnstellingen tot aan de inpakafdeling. Dus hebben we Rapid Racking ingeschakeld.”

De Rapid Racking oplossing

Een rollenbaan was dé oplossing voor dit vraagstuk. Langs de magazijnstellingen tot aan de inpakafdeling hebben we dan ook een rollenbaan geïnstalleerd. Het automatiseren van deze route maakt fysieke inspanning van medewerkers overbodig en versnelt het logistieke proces.

Getallen en materialen

De Rapid Racking rollenbanen zijn van staal en op iedere werkhoogte af te stellen. Een doorrol stelling in combinatie met een rollenbaan levert u 25 tot 45% ruimtewinst op en een order.


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »