Machinebescherming hekwerken voor 10 bowlingbanen

Het bedrijf

Gasterij 't Karrewiel is gevestigd in het historische centrum van Delft en beschikt over 10 volautomatische bowlingbanen.

De klantvraag

“We wilden machinebescherming hekwerken voor onze bowlingbanen, zodat onze medewerkers veilig kunnen werken. Daarnaast zijn we ons bewust van de veiligheidsnormen die de Arbeidsinspectie hanteert. We hebben Rapid Racking ingeschakeld omdat zij goedgekeurde machinebeveiligingshekken leveren en installeren conform alle vereisten.”

De Rapid Racking oplossing

De Rapid-fix machinebeveiligingshekken van Rapid Racking voldoen aan alle machinerichtlijnen en veiligheidsnormen, zoals kleurstelling, staaldikte en de grootte van de maaswijdte. Omdat Rapid-fix panelen eenvoudig te verwijderen zijn, kunnen storingen snel opgelost worden en vormen zij geen obstakel bij groot onderhoud.

Getallen en materialen

Voor deze opstelling hebben we 14 meter gaashekwerk van 220 cm hoog gebruikt. Voor de stabiliteit van het hekwerk en om een vrijstaande wand te creëren, zijn naast iedere gaaswand stabiliteit staanders geplaatst (16 in totaal). Medewerkers hebben toegang tot de bowlingmachines via 3 schuifdeuren van 260 cm hoog.


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »