Magazijnruimte met kantoor en werkplaats

Het bedrijf

Pompen Service Limburg levert en reviseert pompen. Daarnaast ontwerpen en installeren zij pompinstallaties voor allerlei vloeistoffen.

De klantvraag

“We wilden een kantoor en werkplaats in één ruimte, waarbij oogcontact over en weer mogelijk was. Want samenwerken gaat beter als je letterlijk oog hebt voor elkaar. We zijn om tafel gaan zitten met een Rapid Racking adviseur om te bekijken hoe we dit het beste voor elkaar konden krijgen.”

De Rapid Racking oplossing

Voor deze klant hebben we 2 op maat gemaakte, aaneengesloten zelfbouw kantoren geplaatst. Daartussen is een draaideur met halfhoge beglazing geïnstalleerd. Door kantoor en werkplaats op deze manier naast elkaar te zetten, is het gewenste oogcontact mogelijk.

Getallen en materialen

De 2 op maat gemaakte, aaneengesloten zelfbouw kantoren zijn van staal. Het kantoor is akoestisch en thermisch geïsoleerd met steenwol. De werkplaats cabine is geschikt voor vochtige en stoffige omstandigheden. De draaideur die kantoor en werkplaats scheidt, is eveneens van staal.


Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »