Magazijninrichting montage:
voor ieder formaat magazijn

U heeft uitgebreid met een Rapid Racking adviseur gesproken. Gezamenlijk is bekeken hoe de specifieke mogelijkheden van uw magazijn maximaal benut kunnen worden.

Het advies dat daaruit is voortgevloeid, hebben wij vervolgens doorvertaald naar een op maat gemaakt magazijnontwerp. Nu kan uw magazijnoplossing geïnstalleerd worden.

U kunt ervan op aan dat de installatie van de op maat gemaakte magazijninrichting soepel zal verlopen. Het magazijnontwerp sluit tenslotte exact aan op uw bedrijfssituatie.

Waarmaken wat wij aan u beloven

Wat wij beloven, maken onze Rapid Racking monteurs snel, zorgvuldig, vriendelijk en vakkundig waar. Ongeacht de grootte van uw magazijn en de complexiteit van het gebruik.

Dankzij de zorgvuldige voorbereiding en onze manier van installeren, wordt de dagelijkse gang van zaken van uw organisatie zo min mogelijk verstoord.

Er zijn geen onduidelijkheden. De monteurs weten precies wat er moet gebeuren en voeren stap voor stap alle werkzaamheden conform ontwerp en planning uit.

Onmiddellijk nadat de installatie voltooid is, voeren onze BMWT-keurmeesters een gratis keuring uit. Daarmee voldoet u als werkgever aan alle Arbo-wet vereisten op dit gebied.

Uw op maat gemaakte magazijninrichting direct in gebruik nemen

Na de gratis BMWT-keuring kan de magazijninrichting direct in gebruik genomen worden. Het magazijn is veilig en:

  • Iedere vierkante meter wordt maximaal benut
  • Er is een optimale workflow voor uw medewerkers gecreëerd

Ook ná de magazijninrichting montage kunt u op ons rekenen

Wat Rapid Racking betreft is de magazijninrichting installatie niet de laatste stap. Goede nazorg vinden wij net zo belangrijk als alle andere stappen van het proces.

Wat ons betreft spreekt het dan ook voor zich dat u altijd bij ons terecht kunt met al uw vragen over magazijngerelateerde kwesties.

Enige tijd nadat uw magazijninrichting geïnstalleerd is, wordt er sowieso vanuit Rapid Racking contact met u opgenomen:

Verloopt alles naar wens? Wilt u graag nog iets bespreken of door ons laten bekijken? U kunt op ons rekenen. Wij staan altijd voor u klaar!Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg


Productoverzicht:

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Iedere ruimte heeft haar mogelijkheden en beperkingen. Het is de kunst om daar slim mee om te gaan. Een magazijninrichting moet efficiënt zijn én bijdragen aan een soepele workflow.

Bekijk assortiment »

Entresol

Entresol

Met een entresol creëert u een extra verdieping in uw magazijn. Een voordelige, stabiele en eenvoudige manier om uw magazijnruimte te vergroten.

Bekijk assortiment »

Scheidingswanden

Scheidingswanden

De hoofdfunctie van scheidingswanden is het waarborgen van de veiligheid van mensen en/of goederen. Met gaas- en scheidingswanden wordt daarvoor gezorgd.

Bekijk assortiment »

Zelfbouwkantoren

Zelfbouwkantoren

Een zelfbouw kantoor biedt een rustige werkruimte in een druk magazijn. Snel te realiseren, inclusief verwarming en elektra en indien gewenst ook airconditioning.

Bekijk assortiment »

Rollenbanen

Rollenbanen

Met rollenbanen worden moeiteloos zware goederen verplaatst. Het is de ideale verbinding tussen montage, opslag en expeditie en levert veel ruimte- en tijdwinst op.

Bekijk assortiment »

Direct contact Rapid Racking:

Download onze brochure

Download

Snel schakelen is net zo belangrijk als alle tijd nemen voor een goed gesprek

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 030 - 229 61 00


Cases:

Extra ruimte creeëren in een bedrijfshal

“Er was extra ruimte nodig in onze bedrijfshal voor de opslag van waardevolle materialen. De invulling daarvan moest eenvoudig te demonteren en verplaatsbaar zijn. Een Rapid Racking adviseur is daarvoor langsgekomen. Hij had precies de goede oplossing voor onze situatie.”

> Bekijk case

Bedrijfshal uitbreiding met onderdelenmagazijn en kantine

“In een bedrijfshal wilden we extra ruimte creëren voor een onderdelenmagazijn en kantine. Daarnaast moest er genoeg ruimte overblijven voor magazijnstellingen. Dit alles wilden we binnen 3 weken realiseren. Dus zijn we te rade gegaan bij een Rapid Racking adviseur.”

> Bekijk case

Magazijncapaciteit verdubbelen

“We hadden al een aantal Rapid Racking stellingen gekocht, maar door de groei van ons bedrijf hadden we veel meer nodig. Er moest een structurele oplossing komen voor de opslag van grote hoeveelheden goederen. Dus hebben we advies ingewonnen.”

> Bekijk case

Magazijnruimte met kantoor en werkplaats

“We wilden een kantoor en werkplaats in één ruimte, waarbij oogcontact over en weer mogelijk was. Want samenwerken gaat beter als je letterlijk oog hebt voor elkaar. We zijn om tafel gaan zitten met een Rapid Racking adviseur om te bekijken hoe we dit het beste voor elkaar konden krijgen.”

> Bekijk case

Verbinding tussen productie, opslag en expeditie: de rollenbaan

“We wilden graag een betere verbinding tussen de mensen die op de productie, opslag en expeditie afdelingen werkten. Speerpunt was een minimale goederen handling vanuit de magazijnstellingen tot aan de inpakafdeling. ”

> Bekijk case

Brandbare goederen veilig en efficiënt opslaan

“Brandbare producten zoals kunsthars en ontsmettingsmiddelen moeten veilig aangeleverd en opgeslagen worden. Daar hadden we dus een goed te bereiken en veilig af te sluiten ruimte in ons magazijn voor nodig. De adviseur van Rapid Racking zag al snel wat de beste oplossing zou zijn.”

> Bekijk case

Een zelfbouwkantoor Pompen Service Limburg

Pompen Service Limburg heeft een grote loods. Behalve een kantoor wilde zij in deze ruimte ook een werkplaats creëren. Alle werkzaamheden worden hierdoor op één locatie uitgevoerd en dit zal leiden tot een efficiëntere werkwijze.

> Bekijk case

Kantineruimte met entresol op ‘rails’

Voor een bedrijfshal wenste het bedrijf Asset Rail B.V. extra ruimte. Zij vroeg Manutan projectinrichting om advies ter plekke over het plaatsen van een entresolvloer die ruimte biedt aan een onderdelenmagazijn en een kantine. Daarbij moesten onder de vloer ook magazijnstellingen komen.

> Bekijk case

Verbinding tussen productie, opslag en expeditie: de rollenbaan

Hoe krijg je in het eigen magazijn van Manutan een betere verbinding tussen de arbeidsplaatsen bij de productie, opslag en expeditie?

> Bekijk case

Onderdelenmagazijn met entresol uitgebreid

Voor een bedrijfshal wenste het bedrijf Asset Rail B.V. extra ruimte. Zij vroeg Manutan projectinrichting om advies ter plekke over het plaatsen van een entresolvloer die ruimte biedt aan een onderdelenmagazijn en een kantine. Daarbij moesten onder de vloer ook magazijnstellingen komen.

> Bekijk case

Multifunctioneel magazijn voor zware en lichte opslag

Met de adviesvraag om een centraal magazijn voor de opslag van meubels zo optimaal mogelijk in te richten voor een beperkt budget, klopte een klant aan bij Manutan projectinrichting.

> Bekijk case

Geordend en gesloten systeem voor archief van Achmea

Het archief van Achmea Leeuwarden was toe aan een volledige vernieuwing van diverse opbergsystemen.

> Bekijk case
Bekijk alle cases »