Steekwagen

Omvangrijke lasten verplaatsen doet u met behulp van een steekwagen. De steekwagens van Manutan zijn voorzien van een stevige constructie en van ergonomische handgrepen. De verticale stangen op de rugleuning van de steekkar voorkomen dat uw lading valt. Voor een groot gebruikersgemak binnen de werkplaats of voor transport richting een klant, kiest u voor een steekwagen van Manutan. Onze steekwagens zijn niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar zorgen er eveneens voor dat werkzaamheden gemakkelijker kunnen worden uitgevoerd.

Wat vinden andere klanten van Manutan?

Steekwagens bij Manutan

Omvangrijke lasten verplaatsen doet u met behulp van een steekwagen. De steekwagens van Manutan zijn voorzien van een stevige constructie en van ergonomische handgrepen. De verticale stangen op de rugleuning van de steekkar voorkomen dat uw lading valt. Voor een groot gebruikersgemak binnen de werkplaats of voor transport richting een klant, kiest u voor een steekwagen van Manutan.
Onze steekwagens zijn niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar zorgen er eveneens voor dat werkzaamheden gemakkelijker kunnen worden uitgevoerd. U kunt ook eerst een offerte bij ons opvragen voordat u een steekkar bij ons bestelt. Wij zijn een betrouwbare en eerlijke leverancier die u altijd minimaal 3 jaar garantie geven op de aankoop van uw transportkar. Neem vrijblijvend contact met ons op. Met ons advies helpen wij u graag verder op weg.