Ons aanbod voor het thuiskantoor

Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Wij denken graag met je mee.

Tegel voor modulair entreematten-systeem 693 Master Flex HHP C12™, voor binnen

X
Tegel voor modulair entreematten-systeem 693 Master Flex HHP C12™, voor binnen
€ 42,00
 excl. BTW
€ 50,82 incl. BTW
Per stuk
Bestelnummer   A309939
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving

  • Het modulaire tegelsysteem 693 Master Flex™ C12 is geschikt voor naaldhakken. Het systeem kan volledig worden gepersonaliseerd, dankzij een ruime keuze aan inzetstukken in verscheidene kleuren.
  • Het modulaire systeem voor entreematten Master Flex HHP™ van 12 mm is een vernuftige combinatie van een stijlvol ontwerp met achthoekige uitsparingen en een solide oppervlak met getufte inzetstukken van garens met een hoog poolinzetgewicht. Dit systeem is geschikt voor naaldhakken en voorkomt vallen en struikelen.
  • Bovendien zorgt het gladde oppervlak, dat voldoet aan de Europese normen voor openbare ingangen, voor een betere toegankelijkheid van rolstoelen, koffers, kinderwagens etc.
  • Master Flex HHP™ C12 kan worden gecombineerd met Master Flex HHP™ D12, voor een harmonieuze overgang van buiten naar binnen.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Tegel voor modulair entreematten-systeem 693 Master Flex HHP C12™, voor binnen, Materiaal: Rubber
Merk Notrax
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Lengte (cm) 50 cm
Breedte (cm) 50 cm
Materiaal Rubber
Type Entreemat
Dikte tapijt (mm) 12 mm
Gewicht (kg) 2.5 kg

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.