Whiteboard

Whiteboards zijn onmisbaar tijdens een vergadering en werkoverleg of om uw plannen voor het komende jaar toe te lichten aan uw personeel. Bij Manutan vindt u een veelzijdig assortiment whiteboards die ook als magneetborden te gebruiken zijn. Als uw voorkeur uitgaat naar een mobiel kantelbord met beschrijfbare coating, dan zult u bij Manutan zeker slagen. Wij bieden zelfs whiteboards met een oppervlak met levenslange garantie. Deze zijn zeer geschikt voor intensief gebruik.

Wat vinden andere klanten van Manutan?

Diverse whiteboards

Laat u inspireren door ons veelzijdige assortiment. Wij bieden whiteboards in diverse formaten, met of zonder standaard en allemaal gemakkelijk wisbaar. U profiteert altijd van scherpe prijzen als u uw whiteboard bij Manutan bestelt. Welke whiteboards of magneetborden u ook zoekt, in onze webshop zult u zeker slagen voor uw aankoop. Wij voorzien u graag van advies bij uw aankoop!
Of u nu voor uzelf of voor uw bedrijf op zoek bent naar een goed whiteboard: maak de keuze voor een whiteboard van Manutan. Door een whiteboard bij ons te kopen, profiteert u altijd van scherpe prijzen. U krijgt een garantie van minimaal drie jaar op uw aankoop en uw bestelling wordt de volgende werkdag al geleverd. Een whiteboard bestellen doet u daarom online bij Manutan!