Manutan kantoor: ons fysieke visitekaartje

Kantoorinrichting en magazijninrichting

In België is Manutan in maart 2018 verkozen tot Great Place to Work. Een titel waarop we trots zijn, en die we onder meer in de wacht sleepten dankzij een weldoordachte kantoorinrichting. Door onze eigen medewerkers volop te betrekken bij de inrichting is het fijn vertoeven in onze gloednieuwe stek in Anderlecht. Hoeveel vergaderzalen? Welk design? Wat doen we qua ergonomie? … Elke keuze baseerden we op hun input. Het totale project, van de indeling, de bureaus en de kasten tot de vloerkeuze en de branding op de muren, werd door de eigen projectafdeling gestuurd en opgevolgd. En natuurlijk gerealiseerd met de leveranciers waarmee we ook dagelijks samenwerken om júllie projecten tot een goed einde te brengen. Hieronder verklappen we hoe we van ons eigen kantoor een prachtige showroom maakten.

De optimale werkomgeving creëren

Dat er bij een kantoorinrichting veel aandacht naar ergonomie gaat, spreekt voor zich. Zo werden onze medewerkers getrakteerd op perfect instelbare bureaustoelen en elektrisch verstelbare bureaus waaraan ze afwisselend zittend en staand kunnen werken. Werken in een open landschapskantoor verbetert de communicatie. Maar omdat mensen zich soms even moeten kunnen afzonderen, om bijvoorbeeld heel geconcentreerd aan een taak te werken, mochten concentratieverhogende ingrepen als concentration booths natuurlijk niet ontbreken. Maar we zouden Manutan niet zijn als het daarbij ophield! Ons kantoor in Anderlecht moest mensen écht met ons merk verbinden met behulp van slimme branding. De corporate kleuren komen bijvoorbeeld terug in de bureaustoelen en er is speciale Manutan-muurbestickering ontworpen om onze identiteit uit te dragen.

Communicatie verbeteren

Akoestiek op de werkplek is erg belangrijk. Ons kantoor is door akoestische ingrepen, zoals geluidsabsorberende en soft-closing kasten, dan ook aangenaam stil, maar dat wil niet zeggen dat medewerkers niet mogen praten. Integendeel!

De werkplek is bewust heel open gehouden en uitgerust met glasborden waarop medewerkers dagelijks informatie uitwisselen, onder andere over kpi’s, marketing en sales. Zelfs in een detail zoals welke glazen borden we gebruiken, belichaamt onze Manutan-filosofie perfect: niet het product eist de aandacht op (de borden zijn stijlvol en subtiel), maar de gebruiker en wat hij ermee doet staan centraal.

De productkennis van Manutan-medewerkers

Dankzij de doorgedreven productkennis en de maximale betrokkenheid van onze werknemers halen we het maximale uit onze kantoorinrichting. Maar hetzelfde geldt uiteraard voor de vele klanten die op ons rekenen: met talentvolle mensen, de beste materialen, goede coaching, persoonlijk advies en oplossingen op maat wordt élk project een succes.

Heb jij ook verhuisplannen of zin om je kantoor opnieuw in te richten? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze projectafdeling op 030 229 62 55 of via projectspecialisme@manutan.nl voor meer informatie!

Neem een kijkje in ons kantoor:

Kantoormeubilair kopen? Bestel online bij Manutan!

Dus wil je nieuw kantoormeubilair kopen? Bestel het dan direct online bij Manutan en profiteer van onze snelle levering, scherpe prijs en betrouwbare kwaliteit. Meer weten of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met de Manutan klantenservice, zij kijken graag met je mee.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Manutan draagt graag een steentje bij!

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 16 mei 2018

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikelen