Services

Bespaar tijd en geld
Advies op afstand en op locatie
Volledige ontzorging
Duurzame aanpak
Team van specialisten

Bij Manutan helpen we je graag met álles voor je kantoor, werkplaats, magazijn en terrein. Daarom vind je niet alleen meer dan 200.000 kwaliteitsproducten in onze webshop, maar bieden we je ook verschillende services aan om iedere werkomgeving te optimaliseren.

Onder het motto ‘well-working’ helpen we je om efficiënter en productiever te werken. Hierdoor kunnen organisaties en mensen zich blijven ontwikkelen.Manutan one stop shop:
alles onder één dak

Manutan is een echte ‘one stop shop’. Dat betekent dat je bij ons ook terechtkunt voor een breed aanbod aan services. Onze experts staan bij iedere opdracht graag voor je klaar met hun ervaring en deskundig advies.

Onze aanpak

Met ons stappenplan garanderen we steeds een kwalitatieve oplossing op maat voor jouw onderneming, ongeacht de dienst waarvoor je bij ons komt.

  1. Je neemt eenvoudig contact met ons op en legt je probleem voor.
  2. Een projectteam van experts denkt met jou mee en geeft advies.
  3. Een gespecialiseerd montageteam zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van het goedgekeurde plan, indien montage noodzakelijk is.
  4. Wil je ook voor de betaling volledig ontzorgd worden? Dat kan via vendor leasing.
  5. Uiteraard krijg je garantie en houdt de service niet op na oplevering.
Neem contact op

Meer informatie?

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van de perfecte werkplek voor jou en je medewerkers en bespreken graag alle voordelen die dit zich meebrengt. Maak hieronder een keuze hoe je in contact met onze specialisten wilt komen: