Waar je ook bent, Manutan levert.

Het Manutan Export Team werkt voor je!

Export


Ben je betrokken bij een internationaal project of werk je voor een buitenlandse vestiging van het bedrijf? Waar je ook bent, op Manutan kun je rekenen. Op alle continenten en wereldzeeën leveren we, stipt volgens afspraak. Bovendien regelen we alles perfect voor je: verpakking, planning, transport en het papierwerk. Ontdek de grenzeloze service van het Manutan Export Team!

Altijd dichtbij, overal ter wereld

Logistieke oplossingen op maat

Full-service

Op alle wereldzeeën

Perfect geregeld

Op het hele traject is je bestelling in vertrouwde handen. Vanaf de beschermende verpakking tot en met de correcte exportdocumenten: onze exportexperts regelen het van A tot Z. Daardoor kun je ervan op aan dat aan alle fiscale, administratieve en verzekeringseisen wordt voldaan.Speciale bestelwensen? Regelen we ook!

Zoek je voor een internationaal project een speciaal product dat niet in het assortiment zit? Of heb je voor een buitenlandse vestiging een gewoon product nodig, maar dan wel in een uitzonderlijke hoeveelheid? Of wil je weten hoeveel je kunt besparen door orders te bundelen? Wat je vraag of wens ook is, schakel het Manutan Export Team in!

Booreiland

Zekerheid op het hele traject

Besparen door bundeling van orders

Ook voor speciale bestellingen