Kantoor

Maak je werk makkelijker, veiliger en efficiënter. Van magazijninrichting tot kantoormeubilair, bij Manutan helpen we je graag om een prettige werkplek te creëren. Tijd voor nieuwe kantoorinrichting van je (thuis)werkplek?

Lees meer

Uitgelichte categorieën

Alle categorieën: Kantoor

Blogs

Kantoorbenodigdheden

Maak je werk makkelijker, veiliger en efficiënter. Van magazijninrichting tot kantoormeubilair, bij Manutan helpen we je graag om een prettige werkplek te creëren. Tijd voor nieuwe kantoorinrichting van je (thuis)werkplek? Neem dan eens een kijkje bij ons dynamische aanbod kantoormeubelen. Oh, en vergeet niet je voorraadkast met kantoorartikelen goed aan te vullen!

Alle kantoorbenodigdheden voor een ideale thuiswerkplek

Ook aan de thuiswerkplek mag aandacht besteed worden, want velen van ons werken steeds meer vanuit huis. Creëer een plek die zowel ergonomisch als praktisch is. Voor je werkhouding is een goed bureau cruciaal. We hebben diverse bureaus met verschillende onderstellen. Stel je bureau en stoel goed in, zodat je zeker weet dat je met de juiste houding werkt.

Flexplekken

Het kan natuurlijk ook zijn dat je werkt met flexplekken. Als je (gedeeltelijk) vanuit huis werkt, wordt dat ook flex werken genoemd. Maar we zien ook steeds meer kantoren gebruikmaken van flexibele werkplekken. Het niet vastzitten aan één bureau heeft namelijk ook zo zijn voordelen. Verschillende werkplekken zijn nodig om verschillende taken uit te kunnen voeren en afwisseling is goed voor je brein. Maar ook de flexplek verdient wat aandacht, zorg voor een fijne ergonomische werkplek voor jezelf of je werknemers. Manutan helpt je daar graag bij.

De ideale kantoorkasten voor elk kantoor

Klantendossiers, facturen, administratie: waar laat je het? Met een kantoor- of archiefkast zorg je voor een opgeruimde werkplek. Een onmisbare kast waarin je álles kwijt kunt en die ook nog eens voorzien is van een modern design. Breed, smal, hoog of laag: bij Manutan hebben we voor ieder wat wils. Tip: ook voor de wat grotere kantoortuinen vind je bij ons ongelooflijk veel opties. Van akoestische wanden tot mobiele scheidingswanden. Zo realiseer je je eigen optimale werkplek!

Verschillende merken

Onze kasten zijn verkrijgbaar van de topmerken Paperflow, Durable, Bisley en ons eigen Manutan huismerk

Whiteboard of flipover nodig?

Een whiteboard, planbord of flipover is onmisbaar voor een meeting, presentatie of een inspiratiesessie. Maar welke is nou het handigst voor jouw kantoor? Een flipover heeft als voordeel dat je nog eens kan terugbladeren, waarbij het whiteboard juist gemakkelijk uitwisbaar is. Een flipover is lekker makkelijk als je veel vergadert op verschillende plekken omdat je hem zó hebt verplaatst. Dan hebben we nog het planbord. Met het planbord krijg je bijvoorbeeld in één oogopslag de jaarplanning in beeld. Ideaal voor projecten, evenementen of een jaarplan. Of wat dacht je van een flipover met gemelamineerd whiteboard? En wil je helemaal de show stelen tijdens een presentatie? Kies dan voor een interactief bord met touchscreen, browser én webcam.

Heb je hulp nodig met het kiezen van jouw kantoormeubilair of magazijninrichting? Of weet je echt niet welk whiteboard of flipboard perfect is voor jouw kantoor? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via onze klantenservice. Per telefoon, fax of e-mail: we staan je graag te woord op de manier die bij je past, iedere werkdag van 8.00 tot 17.30 uur.