Hoe bescherm je je personeel en gasten tegen corona?
We keken er allemaal reikhalzend naar uit: vanaf 1 juni om 12:00 uur ’s middags konden de deuren van de Nederlandse horeca weer deels open – al is de horecabeleving niet meteen hetzelfde als vóór de uitbraak van het coronavirus. We geven enkele voorzorgsmaatregelen mee die jij kunt treffen in je zaak om je personeel, je gasten en jezelf zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting. Ook de overheid geeft een handreiking voor een veilige heropening en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) biedt regelmatig updates over de mogelijkheden.
Lees meer Een waterkoeler op de werkplek? Maak de juiste keuze!
De temperaturen op de werkplek lopen deze periode behoorlijk op, dus hydrateren is belangrijk. Nemen je werknemers hun toevlucht tot de frisdrankautomaat? Dat is niet zo gezond en ook best een dure gewoonte. Water drinken is op alle vlakken een beter alternatief, en met een waterkoeler maak je bovendien een duurzame keuze. (Als je het echt goed wil doen, moet je je bekertjes natuurlijk ook door glazen vervangen.) Maar er zijn veel verschillende soorten waterkoelers op de markt, dus kiezen kan moeilijk zijn.
Lees meer 5 tips voor het inrichten van je kantine
De kantine is binnen veel bedrijven een plek voor ontspanning. Even tot rust komen en een hapje eten en bijpraten met andere collega’s in een liefst sfeervolle setting. Maar dan moet die kantine wel goed zijn ingericht. Hoe je dat doet? Wij helpen je op weg met 5 tips voor de inrichting van je kantine.
Lees meer