Volledig ingericht kantoor, wij realiseren het

Van advies tot complete kantoorinrichting op maat

Kantine inrichting

Laat je verrassen door de creativiteit van het Manutan team

Met ruim 60 jaar ervaring in kantoorinrichting is Manutan de perfecte partner voor je inrichtingsproject. Klein of groot project: ons team regelt het compleet. Alles wordt voor je geregeld: van tekening en planning tot en met bezemschoon en gebruiksklaar opleveren. Geheel volgens je wensen. Is het kantoor bij jou aan een nieuwe inrichting toe? Neem dan contact op met: projectspecialisme

Advisering

Opdracht

Inrichting

Nazorg

Vraag een inspiratie brochure aan

Oplossingen

Je kantoor snel en slim inrichten

Tevreden klanten

Persoonlijke adviseurs

Jouw kantoor snel en slim inrichten

Manutan adviseurs

Deskundig advies en kantoorontwerp op maat

Onze adviseur komt vrijblijvend langs om samen met je te bekijken welke oplossing het beste past in de werksituatie. Op basis van je eisen en wensen wordt een advies opgesteld. Uiteraard houdt de adviseur hierbij rekening met wettelijke vereisten (Arbowet) en de laatste inzichten op het gebied van ergonomie. Dit advies wordt doorvertaald naar een kantoorontwerp op maat en een vrijblijvende offerte.

Installatie: snel, zorgvuldig en vakkundig

Akkoord met ontwerp en offerte? Dan gaat het Manutan team direct aan het werk voor je. In overleg wordt een planning opgesteld. Stipt volgens afspraak wordt de kantoorinrichting gerealiseerd. Terwijl jij en je collega’s gewoon doorwerken, klaren onze vakmensen snel en zorgvuldig de klus. De nieuwe inrichting wordt bezemschoon en gebruiksklaar opgeleverd.

Montage

Jouw kantoorinrichting zorgvuldig en vakkundig geïnstalleerd

Is je inrichtingsproject klein of groot? Eenvoudig of complex? Het maakt niet uit: wat we beloven, maken we waar. De inrichtingsspecialisten van het Manutan team werken snel, zorgvuldig en op vakkundige wijze. Ze zetten het ontwerp om in tastbare realiteit.

Vanaf dat moment kan de kantooroplossing direct in gebruik worden genomen. De inrichting voldoet aan alle wettelijke vereisteen en iedere vierkante meter van het kantoor wordt maximaal benut. Daardoor kan iedere collega efficiënt en op een prettige, veilige manier werken.