Volledig ingericht kantoor, wij realiseren het

Van advies tot complete kantoorinrichting op maat

Kantine inrichting

Laat u verrassen door de creativiteit van het Manutan Projectteam!

Met ruime ervaring in kantoorinrichting beschikt Manutan Projecten over alle expertise bij specifiek maatwerk levering en plaatsing. U werkt door terwijl Manutan Projecten de inrichting turn-key verzorgd. Van tekening en planning tot bezemschoon opleveren en nazorg.

Advisering

Opdracht

Inrichting

Nazorg

Vraag een inspiratie brochure aan

Oplossingen

Uw kantoor snel en slim inrichten

Tevreden klanten

Adviseurs

Uw kantoor snel en slim inrichten

Manutan adviseurs

Deskundig advies en kantoorontwerp op maat

Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om samen met u te bekijken welke kantooroplossing het beste past bij uw specifieke situatie. Het Manutan Project advies wordt doorvertaald naar een op maat gemaakt kantoorontwerp en vrijblijvende offerte.

Snelle, zorgvuldige en vakkundige installatie

Wij zorgen ervoor dat alles bij u op locatie geregeld wordt. Snel, zorgvuldig, vriendelijk en vakkundig wordt de volledige kantoorinrichting geïnstalleerd. Meer weten over onze aanpak, neem contact met ons op.

Montage

Uw kantoorinrichting zorgvuldig en vakkundig geïnstalleerd

Wat beloofd is wordt op een snelle, zorgvuldige en vakkundige manier waargemaakt, ongeacht de grootte van uw project en de complexiteit van het gebruik. Manutan Projecten monteurs zorgen ervoor dat het gebruiksvriendelijke en effectieve ontwerp solide realiteit wordt.

Uw kantooroplossing kan vanaf dat moment direct in gebruik genomen worden. U voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en beschikt nu over een kantoorinrichting waarvan iedere vierkante meter maximaal benut wordt. Daardoor kunnen uw medewerkers op een prettige en veilige manier snel en ongehinderd hun werk doen.

Ook ná de installatie staat Manutan Projecten voor u klaar. Goede nazorg vinden wij net zo belangrijk als het geven van deskundig advies, een op maat gemaakt ontwerp en het vakkundig monteren van uw kantooroplossing. Zo kunt u altijd bij ons terecht met al uw inrichtingsvragen.