VOLLEDIG INGERICHT KANTOOR, WIJ REALISEREN HET

Van advies tot complete kantoorinrichting op maat

Laat je verrassen door de creativiteit van het Manutan projectteam. Met ruim 60 jaar ervaring binnen kantoorinrichting is Manutan dé perfecte partner voor al je inrichtingsprojecten. Klein of groot project: ons team regelt het compleet. Alles wordt voor je geregeld: van tekening en planning tot en met een turn-key oplevering. Geheel volgens jouw wensen.
Is jouw kantoor aan een nieuwe inrichting toe? Neem dan contact op met ons projectteam.

Advies op locatie
Meedenken vanuit expertise
Volledige montage
Ontzorging voor, tijdens en na

Je kantoor functioneel en flexibel inrichten

Kantoorwerkplekken

Zorg voor een ergonomische en opgeruimde werkplek

Het Manutan projectteam helpt bij het inrichten van kantoorwerkplekken om prettig, veilig en efficiënt te werken. Hierbij letten wij op de wettelijke voorschriften (Arbowet) en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van ergonomie. Zo geven wij bijvoorbeeld speciale aandacht aan beeldschermwerkplekken, zithouding en comfort. Intensief computergebruik stelt namelijk hoge eisen aan de ergonomie van de werkplek. Het deskundige advies in combinatie met het uitgebreide Manutan-assortiment resulteert in praktische voordelen voor het kantoor, zoals:

Flexibele oplossingen voor al jouw hybridewerkplekken
Elektrisch verstelbare meubelen voor sta-zitplekken
Topproducten in combinatie met maatwerk
Optimale invulling van je wensen
Neem contact op

Vergaderruimtes

Een multifunctionele en inspirerende ontmoetingsplek

Een vergaderruimte wordt in de nieuwe manier van werken steeds belangrijker. Het is een plek waar je zowel fysiek als digitaal samen kunt komen met je collega’s. Voor bijvoorbeeld een vergadering, brainstormsessie of scrummeeting. Je wilt er altijd inspirerend kunnen werken. Daarnaast wil je de ruimte steeds kunnen aanpassen per bijeenkomst. Multifunctionaliteit en flexibiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van de vergaderruimtes van nu. Vanuit het ruime Manutan-assortiment en met onze expertise kan de multifunctionele vergaderruimte op maat worden ingericht. Compleet met alle benodigde voorzieningen voor bijvoorbeeld:

Een fysieke of digitale meeting met collega’s of klanten
Een staande scrumvergadering met collega’s
Multimediale presentaties voor grotere gezelschappen
Neem contact op

Ontvangstruimtes

De receptie is het visitekaartje van jouw organisatie.

De inrichting van ontvangstruimtes, balies en recepties vraagt speciale aandacht. Deze ruimtes zijn vaak bepalend voor de eerste indruk die men van je organisatie krijgt. In overleg met het Manutan projectteam bespreek je je individuele wensen en eisen. Zo komt een passende oplossing tot stand. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Voor een warm welkom is immers niets te veel! Wij helpen je aan een ontvangstruimte die voldoet aan:

Een representatieve, uitnodigende en praktische entree
Speciale wensen en voorzieningen voor bijvoorbeeld minder validen
De behoeftes voor wachtruimte(s) en garderobes
Neem contact op

Kleedruimtes

Een functionele en gebruiksvriendelijke ruimte om niet te vergeten.

Kleedruimtes kom je tegen bij veel verschillende werkomgevingen en daar mag je best aandacht aan besteden. Het Manutan projectteam ontwerpt en realiseert ruimtes voor onder meer sauna’s, zwembaden, sporthallen en accommodaties van sportverenigingen, maar ook voor industriële bedrijven en kantoren. Advies en een op maat gemaakte oplossing, afgestemd op de functionaliteit en omgevingskenmerken. Zo houden we rekening met een vochtige omgeving (sauna’s, zwembaden) of een droge omgeving. En bijvoorbeeld in een industriële omgeving gelden weer andere normen dan in een kantoorpand. Het Manutan projectteam is vertrouwd met de verschillende eisen en wensen en speelt hierop in door:

Prettige en gebruiksvriendelijke kleedkamers te realiseren
Speciale voorzieningen die inspelen op de specifieke omgevingskenmerken
Volledig ingerichte en veilige ruimtes met banken, lockers en garderobesystemen
Neem contact op

Bedrijfsrestaurant

Maak van je kantine of pantry een sfeervolle ontmoetingsplek

Een moderne kantine, pantry of bedrijfsrestaurant is meer dan alleen een plek om te eten. Het is ook de plaats waar je collega’s ontmoet en bijpraat. Naast het gebruik van praktisch meubilair wil je een fijne sfeer creëren. Met eenvoudige middelen kun je sfeer toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan meubilair, wanden en vloeren in verschillende kleuren en materialen. Het Manutan projectteam geeft ideeën waarmee je een aantrekkelijk resultaat kunt bereiken, ook bij een beperkt budget. Sober bedrijfsrestaurant of luxe ingerichte kantine? Alles is mogelijk. In overleg met het Manutan projectteam kom je tot de juiste oplossingen. Daarbij bieden wij je een oplossingen voor:

Een fysieke of digitale meeting met collega’s of klanten
Een staande scrumvergadering met collega’s
Multimediale presentaties voor grotere gezelschappen
Neem contact op

PERSOONLIJK ADVIES

Jouw kantoor snel en slim ingericht

Deskundig advies en kantoorontwerp op maat

Het Manutan projectteam komt vrijblijvend langs om samen te kijken welke oplossing het beste past in de werksituatie. Op basis van jouw eisen en wensen wordt een advies opgesteld. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de wetgeving (bijvoorbeeld de Arbowet) en de laatste inzichten op het gebied van ergonomie. Vanuit dit advies bieden wij een op maat gemaakt werkplaatsontwerp met een vrijblijvende offerte.

Installatie: snel, zorgvuldig en vakkundig

Akkoord met ontwerp en offerte? Dan gaat het Manutan projectteam direct aan het werk voor je. In overleg stellen wij een planning op. Stipt volgens afspraak realiseren wij de werkplaatsinrichting. Terwijl jij en je collega’s gewoon doorwerken, klaren onze vakmensen snel en zorgvuldig de klus. De nieuwe inrichting wordt altijd turn-key opgeleverd, wat wil zeggen dat de opgeleverde ruimte direct in gebruik genomen kan worden.

MONTAGE

Jouw kantoorinrichting zorgvuldig en vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd

Groot, klein, eenvoudig, complex, sfeervol of strak? Het maakt niet uit: wij realiseren het. Het Manutan projectteam werkt snel, zorgvuldig en op vakkundige wijze. Wij zetten het ontwerp om in tastbare realiteit.
Door onze turn-key oplevering is de kantooroplossing direct klaar voor gebruik. De inrichting voldoet aan alle wettelijke vereisteen en iedere vierkante meter van het kantoor wordt maximaal benut. Daardoor kan iedere collega efficiënt en op een prettige, ergonomische en veilige manier werken.
Ook ná de afronding staat het Manutan projectteam voor jou klaar. Goede nazorg vinden wij net zo belangrijk als het geven van deskundig advies, een op maat gemaakt ontwerp en het vakkundig monteren van jouw oplossing. Zo kun je altijd bij ons terecht met al jouw inrichtingsvragen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Benieuwd naar een aantal voorbeelden van projecten die Manutan op maat voor haar klanten heeft gerealiseerd?

Een uitdaging was het zeker, een nieuw kantoor in een binnenstad die met vrachtwagens moeilijk bereikbaar is. Het projectteam van Manutan ging de uitdaging aan. En met succes! Elke locatie werd vooraf zorgvuldig bekeken, zodat de beste werkpositie kon worden bepaald. Van bureau, bureaustoel tot en met archiefkasten: alles kwam perfect op z’n plek.

Op advies van Manutan is er gekozen voor eettafels die gemakkelijk afneembaar zijn. De gekozen stoelen geven levendigheid aan het interieur. Ze zijn uitgevoerd in drie kleuren en zijn door elkaar heen in de ruimte geplaatst. Uiteraard is ook rekening gehouden met het zitcomfort. Deze inrichting zorgt ervoor dat ieder zich thuis voelt in de ruimte.

Het Manutan projectteam gaf na bezoek op locatie het advies voor een L-vormige balie in wit hoogglans. De horizontale aluminium biezen aan de voorzijde, de verlichting aan de onderzijde en de transparante witte glasplaat aan de bovenzijde zorgen samen voor de beoogde uitstraling. Een welkom gevoel voor een ieder die binnen komt.

Neem contact op

Meer informatie?

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van de perfecte werkplek voor jou en je medewerkers en bespreken graag alle voordelen die dit zich meebrengt. Maak hieronder een keuze hoe je in contact met onze specialisten wilt komen:

Contactformulier

Neem contact met ons op via: