Magazijn en werkplaats

In het uitgebreide assortiment van Manutan vind je alles om jouw magazijn of werkplaats efficiënt in te richten met artikelen van de hoogste kwaliteit. Ben je van plan om het magazijn of de werkplaats een kwaliteitsinjectie te geven?

Lees meer

Uitgelichte categorieën

Alle categorieën: Magazijn en werkplaats

Magazijn- en werkplaatsartikelen

In het uitgebreide assortiment van Manutan vind je alles om jouw magazijn of werkplaats efficiënt in te richten met artikelen van de hoogste kwaliteit. Ben je van plan om het magazijn of de werkplaats een kwaliteitsinjectie te geven? Wandel online dan eens door het assortiment heen en laat je inspireren. Van degelijke werkbanken tot kolossale magazijnstellingen en werkplaatsmeubilair die de basis vormen voor jouw werkplek. Hak je vandaag de knoop nog door? Dan wordt alles morgen bij je geleverd. Oh! En op alle artikelen krijg je minimaal 3 jaar garantie!

Handige trappen en ladders

Een lange trap, ladder of opstapkrukje hebben allemaal hetzelfde doel: jou naar een hoger niveau tillen zodat je overal makkelijk bij kunt. Een werkplaats of magazijn is vaak groot én hoog waardoor een handige trap jouw werkdag een stuk soepeler laat verlopen. Gelukkig vind je in het assortiment meer dan 200 verschillende ladders en trappen en dat betekent dat jouw ultieme ladder of trap er zeker tussen zit. Je moet hem alleen even zien te vinden! Maar waar moet je allemaal op letten als je een ladder of trap gaat kopen? De kans is groot dat je meteen aan de lengte van de ladder denkt en dat is terecht. Een trap met 2 of 3 treden, of een ladder waarmee je zo een meter of 8 kunt overbruggen, alles is mogelijk. Probeer een goede voorstelling te maken van wat je van de trap verwacht en stem daar de lengte op af. Zo kom je na jouw aankoop niet voor verrassingen te staan.

Daarnaast is het slim om even bij jezelf na te gaan of je wat extra’s verwacht van jouw ladder. Spendeer je veel tijd op de ladder? Dan is het misschien wel handig als er op de top een gereedschapsbak aanwezig is waar je even wat spullen in kunt leggen als dat nodig is. Zo sta je een stuk comfortabeler op hoogte. Tip: een compact opstapkrukje is altijd fijn om in de buurt te hebben en maakt de werkplaats compleet.

Scheidingswanden

Structuur is erg belangrijk in een magazijn of werkplaats en om het overzicht te behouden is het daarom goed om op zoek te gaan naar de ideale indeling. Scheidingswanden helpen je daarbij. In het assortiment van Manutan vind je relatief simpele scheidingswanden die precies doen wat de naam al aangeeft: het scheiden van de ruimte. Maar dat is lang niet alles. Je vindt daarnaast complete wanden van gaas tot uitgebreide cabines waarmee je in een mum van tijd een kantoortje creëert in het magazijn of in de werkplaats.

Je kunt het in feite zo uitgebreid en efficiënt maken als je zelf wilt. Wellicht denk je bij het inrichten van je magazijn niet meteen aan scheidingswanden, cabines en alles wat daarbij komt kijken, maar al deze toevoegingen zorgen er zeker voor dat jouw magazijn tiptop in orde is. Zo behoud je het overzicht met juist geplaatste wanden en zorg je bijvoorbeeld voor een rustige plek om te werken met een cabine. Tip: in het assortiment vind je accessoires en onderdelen die jouw inrichting compleet maken. Ben je op zoek naar een mogelijkheid om de indeling van jouw werkplaats te perfectioneren? Neem dan eens kijkje bij de accessoires.

Praktische magazijnstellingen

Een magazijn wordt gebruikt om allerhande artikelen en producten in op te slaan. Dat komt vast niet als een verrassing voor je. Toch kan het een uitdaging zijn om het magazijn perfect in te richten. De basis van het magazijn bestaat vaak uit stellingen, stellingkasten en aanverwante stellages die jou in staat stellen om alles netjes in te delen. Het kopen van een magazijnstelling doe je uiteraard niet zomaar. Er zijn een aantal zaken waar je op kunt, of misschien wel moet, letten als je de stellingen voor jouw magazijn in gaat slaan. Zo is het gewicht erg belangrijk. Vaak worden er zware onderdelen in lichte stellingkasten gelegd en dat kan gevaarlijk zijn. De magazijnstelling kan dan omvallen of bezwijken onder de druk.

Probeer daarnaast goed rekening te houden met de verschillende afmetingen. ‘Bouw’ je helemaal door tot het plafond of blijf je liever wat dichter bij de grond zodat je overal makkelijk bij kunt? Het efficiënt inrichten begint met goede metingen. Het is immers zonde om loze ruimte achter te laten waar je niets mee doet! Tip: ga in de lege ruimte eens aan de slag met een rolletje tape en teken op de grond uit wat je wil gaan creëren. Zo wordt jouw indeling al een klein beetje tastbaar en kun je je keuze makkelijker definitief maken. Het projectteam van Manutan helpt je hier overigens graag bij!

Om tot de juiste magazijnstelling, maar ook trappen, ladders en werkbanken te komen is het slim om producten met elkaar te vergelijken. Veel artikelen in het assortiment van Manutan zijn voorzien van een vakje ‘vergelijken’ dat je aan kunt vinken. Selecteer artikelen die voldoen aan jouw eisen en ontdek de verschillen.

Ontdek het assortiment van Manutan

Bij het kopen van een werkbank, magazijnstelling of scheidingswand is het slim om goed onderzoek te doen voordat je een bepaalde aankoop doet. Neem daarom rustig de tijd om de producten in het assortiment van Manutan met elkaar te vergelijken en ontdek de verschillende merken. Zo krijg je een goed beeld van alles dat er te koop is en kun je jouw nieuwe aankoop perfect aan laten sluiten op jouw wensen.

Heb je gevonden wat je zocht? Dan is het goed om nogmaals te vermelden dat je op alle producten minimaal 3 jaar garantie krijgt en dat ze de volgende dag al bij je worden bezorgd als je vandaag beslist. Niet tevreden? Maak dan gebruik van de 30 dagen geld terug-garantie. We halen de artikelen weer bij je op en het aankoopbedrag wordt meteen teruggestort op je rekening.