Rapid Racking

Voor ieder magazijn de juiste totaaloplossing.

Wie is Rapid Racking?

Rapid Racking – onderdeel van de Manutan Groep – heeft voor ieder magazijn de juiste totaaloplossing.

Rapid Racking gaat veel verder dan enkel het leveren van magazijnstellingen. Wij zijn er voor jou gedurende het hele proces en onze snelle manier van werken is ongekend. Van deskundig advies dat wordt doorvertaald naar een op maat gemaakt magazijnontwerp tot en met de vakkundige installatie en nazorg.

Als je met Rapid Racking werkt, haal je gegarandeerd maximaal rendement uit iedere vierkante meter en wordt er een optimale en veilige workflow gerealiseerd.

Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorgOplossingen

Jouw magazijn snel en slim inrichten

“Voor een ontwerper is er niets mooiers dan een ruimte compleet opnieuw inrichten en onze monteurs bouwen het precies zoals het ontworpen is. Dat is iets waar ik trots op ben, dat we zo goed samenwerken als team én met de klant.”

Ed van Rijswijk - Rapid Racking AutoCAD Designer

Tevreden Klanten

De snelste weg naar een efficiënt en veilig magazijn

Montage

Jouw beste magazijn totaaloplossing wordt snel, zorgvuldig en vakkundig geïnstalleerd

Montage

“Dat we alles kunnen regelen, vanaf het begin van een project tot en met het einde. En dat alles ook nog eens op tijd gedaan wordt en de klant tevreden is. Daar word ik dus echt iedere dag weer vrolijk van, van zulke projecten.”

Ismaël Loukili - Rapid Racking Project Medewerker

Magazijninrichting montage:

Wat beloofd is wordt op een snelle, zorgvuldige en vakkundige manier waargemaakt, ongeacht de grootte van jouw magazijn en de complexiteit van het gebruik. Rapid Racking monteurs zorgen ervoor dat het gebruiksvriendelijke en effectieve ontwerp solide realiteit wordt en onze BMWT-keurmeesters voeren onmiddellijk nadat de installatie voltooid is een gratis keuring uit.

Jouw magazijnoplossing kan vanaf dat moment direct in gebruik genomen worden. Je voldoet aan alle Arbo-wet verplichtingen en beschikt nu over een veilig magazijn waarvan iedere vierkante meter maximaal benut wordt en waarin een optimale workflow is gerealiseerd. Daardoor kunnen jouw medewerkers op een prettige en veilige manier snel en ongehinderd hun werk doen.

Ook ná de installatie staat Rapid Racking voor je klaar. Goede nazorg vinden wij net zo belangrijk als het geven van deskundig advies, een op maat gemaakt ontwerp en het vakkundig installeren en keuren van jouw magazijninrichting. Zo kun je altijd bij ons terecht met al jouw magazijnruimtevragen.

BMWT-keur

Veiligheid toppriotiteit

BMWT-keur is een keuringssysteem van fabrikanten en importeurs voor Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmaterieel. Alle Rapid Racking stellingen voldoen aan de strenge eisen van dit keurmerk. Onze BMWT-keurmeesters voeren direct na montage een gratis keuring uit.

 

Met het BMWT-keur voldoe je als werkgever aan de verplichtingen die vastgelegd zijn in de Arbo-wet. Je kunt indien nodig ook bij Rapid Racking terecht voor de jaarlijkse keuring, die gecombineerd kan worden met onderhoud, waarmee onnodige stilstand vermeden wordt.

BMWT keuring

“Wat dit werk zo leuk en interessant maakt, is dat je met oplossingen bezig bent die niet aleen efficiënt zijn, maar óók maximaal veilig.”

Harold Meijerink - Rapid Racking Project Medewerker

Adviseurs

De beste totaaloplossing voor ieder formaat magazijn

Rapid Racking adviseurs

Deskundig advies en magazijnontwerp op maat

Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij je langs om samen met jou te bekijken welke magazijnoplossing het beste past bij jouw specifieke situatie. Het Rapid Racking advies wordt doorvertaald naar een op maat gemaakt magazijnontwerp.

Snelle, zorgvuldige en vakkundige installatie

Wij zorgen ervoor dat alles bij jou op locatie geregeld wordt. Snel, zorgvuldig, vriendelijk en vakkundig wordt de volledige magazijninrichting geïnstalleerd. Direct na de installatie voeren onze BMWT-keurmeesters een gratis keuring uit.

Meer weten over onze aanpak, neem contact ons op.

Contact

Bezoekadres

Rapid Racking

Elandlaan 2

3734 CP Den Dolder

Contact

030 - 229 61 11 (toets 2)
offerteteam@manutan.nl

Postadres

Rapid Racking

Postbus 2

3734 ZG Den Dolder

Kvk nummer: 300 538 85

BTW nummer: NL 004 003 901 B01“Goed luisteren naar de klant en doorvragen... dat is zo belangrijk als je op zoek bent naar de beste oplossing voor nu én voor de toekomst.”

Eddy van Sas - Rapid Racking Adviseur

Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg