Manutan kampioen in "Well-working"

Vandaag kiezen voor Manutan betekent dat je een partner selecteert die zich inzet om je werk goed te kunnen doen en tegelijkertijd mens en bedrijf uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen.

Wij noemen dit "Well-working" en doen dit met en voor jou.

Wij zijn overtuigd van het motto van "Well-working" omdat we geloven op deze manier ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Onze visie op "Well-working"

Manutan is er voor jou!

Met een uitgebreid assortiment dat je helpt je werkplek continu te verbeteren. Met tal van tips en adviezen om je werk goed te kunnen doen. Én om je dagelijks te ondersteunen bij optimalisatie van je inkoopprocessen..

Omdat we weten dat de producten and services die we bieden, jou helpen om beter in te kopen. Wij doen er alles aan om je te helpen je doelen te bereiken in een snel veranderende werkende wereld.

Omdat daden meer zeggen dan woorden

01

Jij bent de focus van onze aandacht

Iedere klant is uniek en verdient onze volledige aandacht! Dat is waarom je centraal staat binnen onze ontwikkelingen.

Wij bieden jou betere arbeidsomstandigheden en een speciale inkoopbeleving door je iedere dag ondersteuning op maat te bieden.

02

We hebben alles wat je nodig hebt

Dit realiseren wij door partnerships met meer dan 3.000 leveranciers!

We besteden bijzonder veel aandacht aan de keuze van producten en diensten om jou te kunnen helpen. En als je een product niet kunt vinden in ons assortiment, dan gaan we actief voor je op om het product alsnog te vinden.

03

We helpen je nog beter in te kopen

Je kunt veel geld besparen door slimmer in te kopen. Daarom bieden wij Manutan huismerkartikelen, een merk speciaal voor jou gemaakt!

Het huismerk Manutan staat voor een groot assortiment hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik tegen een eerlijke prijs en waar tot 10 jaar garantie op zit.

We bieden ook een oplossing om je indirecte inkoopkosten te stroomlijnen, je zaken volledig digitaal te regelen en je logistieke uitdagingen te optimaliseren.

We zijn benieuwd naar je mening!

Dat is waarom Léa, onze Brand Manager je graag te woord staat om al je vragen te beantwoorden.