header vendor leasing

Vendor leasing

Vendor leasing

Met vendor leasing biedt Manutan een oplossing voor iedere klant. Vendor leasing staat voor een aangename werkomgeving via Manutan met als extra service een financieringsmogelijkheid. In samenwerking met onze betrouwbare partner Societe Generale Equipment Finance (SGEF) bieden wij een oplossing op maat voor investeringen vanaf € 20.000,–.

Vendor leasing is met name geschikt voor investeringsgoederen zoals: magazijninrichting, kantoorinrichting, terreinbenodigdheden, horecabenodigdheden en overige machines. En met een assortiment van meer dan 200.000 producten vind je altijd een oplossing voor iedere werkplek. Well-working!

Hoe gaat het in zijn werk?

Vendor leasing

Vendor leasing is een nieuwe service bij Manutan om bestellingen te doen met de mogelijkheid van een financiering. Er verandert verder helemaal niets. Je krijgt nog steeds de producten, diensten en service zoals je gewend bent van Manutan. Dus voor alle vragen over bijvoorbeeld producten of leveringen voor, tijdens en na een bestelling, kun je gewoon nog bij ons terecht. Je koopt bij Manutan maar betaalt gespreid voor bijvoorbeeld materiaal voor je (nieuwe) magazijn of een update van je kantoorinrichting. De betaling doe je niet meer bij Manutan maar middels een afgesloten financieringsmogelijkheid bij onze partner SGEF. Met deze extra service wordt je nog verder ontzien bij het bestellen bij Manutan zonder dat deze investering een aanslag is op de eigen liquide middelen en kredietruimte bij de huisbank!

Wie is SGEF?

Societe Generale Equipment Finance (SGEF) is een Financieel dienstverlener (werkzaam in 35 landen en nummer 1 in Europa) die leasing- en financieringen op maat aanbiedt aan haar klanten. Samen met haar klanten bouwen ze aan een betere en duurzame toekomst door middel van verantwoorde en innovatieve financiële oplossingen. Nadat de order of offerte is ingediend bij SGEF zal eerst uw kredietwaardigheid getoetst worden, zodat SGEF daarna een oplossing op maat kan aanbieden voor de (volledige) betaling.

Geld lenen kost geld!

Neem contact op

Onze specialisten helpen je graag

Onze specialisten vertellen je graag over de mogelijkheden van leasing. Neem contact met ons op en we komen snel bij je terug.

Contact formulier