VENDOR LEASING

Gespreid betalen bij aanschaf van investeringsgoederen

Om aan jouw financieringsbehoeften te voldoen, lanceert Manutan een nieuwe dienst: Vendor Leasing. Hiermee geven we elk bedrijf de kans te investeren in goederen door middel van een passende financiële oplossing.

Investeren zonder impact op eigen liquide middelen
Een persoonlijk betaalplan op maat
Flexibiliteit bij einde van leasecontract: retour of kopen

Financial Lease: Een alternatief voor kopen.

Flexibel

Selecteer je eigen investeringsgoederen vanaf €20.000 (met hulp van een professioneel adviseur)

Simpel

Krijg vooraf inzicht in de mogelijkheden, extra service en kosten.

Gepersonaliseerd

Jouw persoonlijke aanbod volledig ontzorgd door Manutan.

Neem contact op

Bereken jouw maandbedrag

 

Bereken maandbedrag

Wat kan je allemaal bestellen met deze service?

Onze service Vendor Leasing is vooral geschikt voor investeringsgoederen in magazijn en kantoor. Maar het kan ook van toepassing zijn voor de horeca, het terrein en overige sectoren waarbij investeringsgoederen nodig zijn. Tevens behoren diensten zoals montage, keuring en projectinrichting tot de nieuwe financieringsmogelijkheid.

In 6 stappen een nieuwe investering zodat jouw bedrijf kan groeien:

1

Vraag je offerte aan zoals normaal.

2

De offerte aanvraag wordt in samenspraak met jou opgepakt door één van onze specialisten.

3

Na het opstellen van de uiteindelijke offerte volgt de intake bij onze partner SGEF.

4

Na de intake wordt (wanneer mogelijk) een persoonlijk betaalplan opgesteld en kan de offerte op akkoord.

5

De artikelen, diensten en service zoals je gewend bent van Manutan worden uitgeleverd en/of uitgevoerd.

6

Maak al gebruik van de geleverde goederen tijdens het in werking stellen van het gespreid betalen plan.

Een service die bijdraagt aan de duurzame ontwikkeling.

Omdat duurzame ontwikkeling deel uitmaakt van de waarden van Manutan blijven we kijken naar mogelijkheden om onze toewijding verder uit te breiden door bijvoorbeeld het uitrollen van nieuwe samenwerkingen en services. Hiermee proberen we een constante bijdragen te leveren aan een duurzamere wereld met goederen waarmee een organisatie verder kan groeien. Voor meer informatie over het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen klik hier

Hoe gaat het in zijn werk?

Met Vendor Leasing biedt Manutan een oplossing voor iedere klant. Vendor Leasing staat voor een aangename werkomgeving via Manutan met als extra service een financieringsmogelijkheid. In samenwerking met onze betrouwbare partner Societe Generale Equipment Finance (SGEF) bieden wij een oplossing op maat voor investeringen vanaf € 20.000,–. Vendor Leasing is met name geschikt voor investeringsgoederen zoals: magazijninrichting, kantoorinrichting, terreinbenodigdheden, horecabenodigdheden en overige machines. En met een assortiment van meer dan 200.000 producten vind je altijd een oplossing voor iedere werkplek. Well-working!


Vendor leasing is een nieuwe service bij Manutan om bestellingen te doen met de mogelijkheid van een financiering. Er verandert verder helemaal niets. Je krijgt nog steeds de producten, diensten en service zoals je gewend bent van Manutan. Dus voor alle vragen over bijvoorbeeld producten of leveringen voor, tijdens en na een bestelling, kun je gewoon nog bij ons terecht. Je koopt bij Manutan maar betaalt gespreid voor bijvoorbeeld materiaal voor je (nieuwe) magazijn of een update van je kantoorinrichting. De betaling doe je niet meer bij Manutan maar middels een afgesloten financieringsmogelijkheid bij onze partner SGEF. Met deze extra service wordt je nog verder ontzien bij het bestellen bij Manutan zonder dat deze investering een aanslag is op de eigen liquide middelen en kredietruimte bij de huisbank!

Wie is SGEF?

Societe Generale Equipment Finance (SGEF) is een Financieel dienstverlener (werkzaam in 35 landen en nummer 1 in Europa) die leasing- en financieringen op maat aanbiedt aan haar klanten. Samen met haar klanten bouwen ze aan een betere en duurzame toekomst door middel van verantwoorde en innovatieve financiële oplossingen. Nadat de order of offerte is ingediend bij SGEF zal eerst uw kredietwaardigheid getoetst worden, zodat SGEF daarna een oplossing op maat kan aanbieden voor de (volledige) betaling.

Contactformulier

Neem contact met ons op via:

letop-geldlenenkostgeld-01Let op! Geld lenen kost geld