MANUTAN FLEX OFFICE

Werken waar je maar wilt met Manutan

Door de constante ontwikkelingen in de maatschappij en daarmee ook het werkleven wordt er telkens wat nieuws gevraagd van bedrijven. Van werken op kantoor, naar thuiswerken, naar een hybride werkvorm. Als werkgever dien je voorbereid te zijn op de veranderende vraag van je personeel.

Het nieuwe kantoor wordt steeds meer gezien als een ontmoetingsplek, waar de thuiswerkplek gericht moet zijn op concentratie, focus en ergonomie. Wel is het van belang dat het nieuwe kantoor ook beschikt over stilte ruimtes voor bijvoorbeeld een video-call of onlinemeeting. Voor iedere werkvorm heeft Manutan een oplossing. Wij helpen je graag met het inrichten van jouw nieuwe werkplekken. Thuis, op kantoor of op een flexplek, Manutan helpt je van advies tot complete projectinrichting, zodat jij kan werken waar je maar wilt!

ic_sur_mesure_32px

Altijd en overal een volledige werkplek op maat

Expertise en persoonlijk advies

ic_devis_32px

De oplossing voor jouw (flexibele) werkplek(ken)

Een uitgebreid assortiment dat aansluit bij elke behoefte

Je kantoor functioneel en flexibel inrichten

Thuiswerken

Een goede werkomgeving is onmisbaar, ook in je thuiskantoor. Je wilt een gezonde en productieve werkplek creëren voor iedereen. 2 op 5 thuiswerkers heeft last van fysieke klachten (bron: Trouw). 44% van de werknemers heeft geen goede thuiswerkplek (bron: CNV). Als werkgever wil je een gezonde en productieve werkplek creëren voor je werknemers. Niet alleen op kantoor, maar ook de thuiswerkplek verdient de juiste aandacht. Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is?

Manutan biedt ontzorging voor de werkgever, als het gaat om de inrichting van de thuiswerkplek voor je werknemers. Denk hierbij aan de juiste productselectie voor elk budget, een eenvoudig inkoopproces & de bezorging bij de medewerkers. Of het nu gaat om 5 of 500 medewerkers: Manutan denkt graag mee over de perfecte en ergonomische werkplek. Bij Manutan voorzien we je van advies tot volledige project ontzorging.

Breed assortiment
Levering gemonteerde producten
Eenvoudig bestel- & inkoop proces
Advies op maat o.b.v. specifieke klantwens
Montage / installatie op locatie
Neem contact op

Flexwerken

Vanuit huis, kantoor, flexplek of workation. Het is belangrijk dat je overal goed kan werken met de juiste hulpmiddelen. Waar je ook zit je moet zorgen voor een ergonomische bureaustoel en om er voor te zorgen dat je niet te lang zit kies je natuurlijk voor een zit sta bureau op jouw werklocatie. Om te zorgen dat je flexibel bent ga je voor een draadloos toetsenbord en een compacte muis, zo kan jij werken waar je maar wilt. Om ook te zorgen dat je kan deelnemen aan online vergaderingen en goed verstaanbaar bent voor de rest kies je voor een noise cancelling headphone in combinatie met een goede microfoon.

Manutan biedt ontzorging voor de werkgever, als het gaat om de inrichting van flexwerkpleken voor je werknemers. Denk hierbij aan de juiste productselectie voor elk budget, een eenvoudig inkoopproces & de bezorging op locatie. Of het nu gaat om 5 of 500 medewerkers: Manutan denkt graag mee over de perfecte en ergonomische werkplek voor alle verschillende toepassingen. Bij Manutan voorzien we je van advies tot volledige ontzorging bij al jouw projecten.

Breed assortiment
Levering gemonteerde producten
Eenvoudig bestel- & inkoop proces
Advies op maat o.b.v. specifieke klantwens
Montage / installatie op locatie
Neem contact op

Kantoor

Bij het inrichten van kantoren zijn er steeds meer aspecten waar opgelet dient te worden. Zo veranderd de wens van het kantoorpersoneel constant en zien we momenteel dat er een grote behoefte is aan het kantoor als ontmoetingsruimte. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een kantoor dat kan worden ingezet als zowel fysieke- als digitale vergaderlocatie. Verder valt op dat de grote kantoorruimtes vervallen en plaatsmaken voor uitnodigende brainstormruimtes en kleine stilte ruimtes om je te kunnen afsluiten van de drukte. Een ander aspect dat steeds belangrijker wordt binnen het kantoor is de flexibiliteit, zo wil je graag ruimtes hebben waar 10 man maar ook 50 man tegelijk kunnen werken, vergaderen en samenkomen.

Manutan biedt ontzorging voor de werkgever, als het gaat om de inrichting van het kantoor. Denk hierbij aan de juiste productselectie voor elk budget, een eenvoudig inkoopproces, bezorging en montage op locatie. Of het nu gaat om 5 of 500 medewerkers: Manutan denkt graag mee over de perfecte toepassing voor jou verschillende kantoorruimtes. Bij Manutan voorzien we je van advies tot volledige ontzorging bij jouw projectinrichting.

Breed assortiment
Levering gemonteerde producten
Eenvoudig bestel- & inkoop proces
Advies op maat o.b.v. specifieke klantwens
Montage / installatie op locatie
Neem contact op

Wil je artikelen bestellen die niet standaard in ons assortiment te vinden zijn, neem contact op met ons offerte team!

Top categorieën

Waar je ook werkt, de onderstaande categorieën zullen altijd van belang zijn om te zorgen voor een veilige en ergonomische werkplek:

Meer informatie?

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van de perfecte werkplek waar je maar wilt. Voor jou en je medewerkers kijken we graag samen naar alle werkzaamheden en voordelen per werkplek. Neem contact op en wij helpen je graag verder!

Contactformulier

Neem contact met ons op via: