Huismerk Manutan

Een merk speciaal voor u gemaakt!

Het huismerk Manutan staat voor een groot assortiment hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, tegen een eerlijke prijs.

Er zijn al meer dan 3.000 producten verkrijgbaar, geselecteerd op basis van uw aanbevelingen en de expertise van onze productmanagers. Er komen voortdurend nieuwe huismerkartikelen bij.

Kwaliteit boven alles
Scherp geprijsd
Onmisbare producten

3 sterke uitgangspunten

Onmisbare producten

Meer dan 3000 huismerkartikelen

Magazijn, werkplaats, veiligheid, gereedschap, verpakking, hygiëne, terrein en kantoor: elke dag worden artikelen die aan uw verwachtingen voldoen en onmisbaar zijn voor dagelijks gebruik, aan ons huismerk assortiment toegevoegd.

Kwaliteit boven alles

Garantie tot 10 jaar

Omdat uw eisen de onze zijn, worden de huismerkartikelen uitvoerig gecontroleerd en nauwkeurig getest door onze productmanagers om de kwaliteit te waarborgen. Deze hoge kwaliteit komt tot uiting in een garantieperiode tot 10 jaar (3 jaar garantie op verbruiksartikelen).

Scherp geprijsd

A-kwaliteit voor een scherpe prijs

De Manutan-producten – uw alternatief voor de bekende A-merken – zijn zowel hoogwaardig als scherp geprijsd. Door de lange garantieperiode is de afschrijving per jaar ook nog eens laag. Daarom: bespaar geld met de Manutan huismerkartikelen.