Manutan EXPERT - het merk voor een compleet assortiment professionele producten

Manutan EXPERT

Een assortiment producten afgestemd op de behoeften van professionals.

Bij Manutan EXPERT nodigen wij je uit om ons uitgebreid assortiment producten voor dagelijks gebruik te ontdekken, ontworpen om aan al jouw professionele behoeften te voldoen. We doen er alles aan om hoogwaardige, duurzame en goed geprijsde producten te bieden, alles in een divers aanbod dat 8 essentiële productcategorieën omvat.

Oplossingen voor iedere werkplek

Manutan EXPERT staat synoniem voor diversiteit en perfectie. Of het nu gaat om kantoren, magazijnen, werkplaatsen of bouwplaatsen, wij bieden duizenden referenties voor iedere werkplek, met jaarlijks ongeveer 500 nieuwe producten.

Iedere referentie wordt zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Om dit te doen, houden ze rekening met de kwaliteit van de producten en, in toenemende mate, met duurzaamheid en lokale productie, terwijl ze de beste prijs garanderen.

Ons doel? Om een ​“Well-working” sfeer binnen jouw bedrijf te garanderen en te ondersteunen bij jouw dagelijkse activiteiten, of je nu een klein bedrijf of een grote organisatie bent. Onze hoogwaardige professionele apparatuur is gebouwd om lang mee te gaan, omdat we weten dat dit essentieel is voor u om jouw interne processen te verbeteren en tegelijkertijd de veiligheid van werknemers te garanderen.

We hechten ook veel belang aan het bevorderen van modulariteit en flexibiliteit met Lean Management. Een bedrijf moet flexibel en reactief zijn om zijn prestaties op peil te houden naarmate de markt evolueert. Een modulaire werkplek kan worden uitgebreid met diverse opties (wielen, elektrisch legbord, opbergverdeler, etc.).

Deze optimalisatiemogelijkheden verbeteren de workflows: neem afscheid van taken die geen waarde toevoegen en onnodige verplaatsingen. Opbergen en communiceren wordt eenvoudiger dankzij apparatuur zoals bakken, mededelingenborden of glazen opbergkasten. Bijna 350 van onze Manutan EXPERT-producten zijn geschikt voor Lean Management.

Een assortiment producten afgestemd op de behoeften van professionals

Bij Manutan EXPERT nodigen wij je uit om ons uitgebreid assortiment producten voor dagelijks gebruik te ontdekken, ontworpen om aan al jouw professionele behoeften te voldoen. We doen er alles aan om hoogwaardige, duurzame en goed geprijsde producten te bieden, alles in een divers aanbod dat 8 essentiële productcategorieën omvat.

Een belofte voor kwaliteit en duurzaamheid

Bij Manutan EXPERT neemt het aantal duurzame referenties binnen ons aanbod voortdurend toe. Wij zijn er dan ook trots om een assortiment aan te kunnen bieden dat voornamelijk lokaal wordt ingekocht, waarbij meer dan driekwart van onze producten in Europa wordt vervaardigd. Naast het beperken van de CO2-uitstoot door het transport van goederen, is deze keuze een effectieve manier om de lokale economische ontwikkeling te ondersteunen.

Een andere belofte van Manutan EXPERT is dat veel referenties uit ons uitgebreide assortiment zijn ontworpen met behulp van gerecyclede materialen en/of recycleerbaar zijn. En omdat we geen half werk willen doen, zorgen we er ook voor dat we gerecyclede en/of recyclebare verpakkingsmaterialen gebruiken.

We houden ons aan de visie van de Manutan-groep, die de missie ‘Ondernemen voor een betere wereld’ toepast op alle processen, inclusief inkoop. Bij Manutan EXPERT selecteren we daarom nauwgezet onze partners en leveranciers om er zeker van te zijn dat zij onze verantwoorde principes delen en uitvoeren.

Tenslotte zijn al onze producten van hoge kwaliteit. Maar deze eis gaat niet ten koste van de prijs. Ons Manutan EXPERT-assortiment wordt tegen een concurrerende prijs op de markt gebracht om voor zoveel mogelijk bedrijven toegankelijk te blijven.

Ontdek onze verschillende product categoriën

Onze productcategorieën zijn ontworpen om volledig aan jouw dagelijkse professionele behoeften te voldoen:

Manutan EXPERT producten voor al jouw werkzaamheden

De mening van onze expert

Max, Category Manager Magazijn bij Manutan EXPERT

"Met meer dan 15 jaar ervaring in logistiek en magazijnbeheer heb ik een duidelijke visie op de behoeften van onze klanten. Bij Manutan EXPERT maken we er ons doel van om een uitgebreid assortiment magazijnuitrusting aan te bieden, van geavanceerde opslagoplossingen tot ergonomische handlingtools. Mijn carrière heeft mij het belang van kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie geleerd. Deze expertise helpt bij mijn productkeuzes om ervoor te zorgen dat ons assortiment precies voldoet aan de behoeften van professionals, en ik houd mijn voorraad altijd up-to-date om zo snel mogelijk te kunnen verzenden."

De mening van onze expert

Marie, Hoofd Duurzaamheid bij Manutan EXPERT

"Mijn rol bij Manutan EXPERT is het uitbreiden van ons duurzame productassortiment, in lijn met ons streven naar duurzame ontwikkeling. Het vergroten van ons duurzame aanbod is van strategisch belang. Door ons assortiment te versterken met duurzame producten en onze Europese inkoop te vergroten, reageren we op milieu-uitdagingen terwijl we de kwaliteit garanderen. Deze aanpak weerspiegelt onze toewijding om prestaties en verantwoordelijkheid voor het milieu te combineren, waardoor onze professionele klanten milieuvriendelijke oplossingen worden geboden zonder concessies te doen aan de effectiviteit."

Vind alles wat jouw bedrijf nodig heeft, op één plek!

Bekijk alles