Manutan EXPERT - perfectie voor de beste prijs

Manutan EXPERT

Een kwalitatief alternatief gemaakt in Europa tegen voordelige prijzen.

Ben je op zoek zijn naar onberispelijke kwaliteit tegen concurrerende prijzen? Bij Manutan EXPERT bieden wij een assortiment hoogwaardige professionele apparatuur met prijzen die tot 20% lager zijn dan de markttarieven. Wat is ons geheim? Lokale inkoop en een duurzame aanpak omdat we geloven in een meer verantwoorde, planeetvriendelijke en professionele wereld.

Een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding

Bij Manutan EXPERT zijn we er trots op een uitzonderlijke kans te bieden om aanzienlijke besparingen te realiseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ons doel is om duurzame B2B-producten van topkwaliteit aan te bieden tegen de beste prijs, ongeacht de grootte van het bedrijf of werkzaamheden. Verdeeld over 8 productcategorieën, zijn onze referenties doorgaans 20% goedkoper dan het marktgemiddelde voor identieke kwaliteit.

We proberen ook ‘overkwaliteit’ te vermijden, een fenomeen waarbij het kwaliteitsniveau van een product superieur is aan de werkelijke behoeften van de gebruikers. Dankzij onze uitstekende kennis van onze klanten kunnen wij de lat op het juiste niveau leggen om een constante kwaliteit te bieden. En deze productkwaliteit gaat gepaard met servicekwaliteit, meer dan 80% van de producten binnen Manutan EXPERT zijn in Europa op voorraad, dus ze zijn onmiddellijk beschikbaar voor verzending.

Maar dat is niet alles! Dankzij ons ruim aanbod aan geavanceerde producten tegen een concurrerende prijs, vergroot je de veiligheid binnen jouw bedrijf en tegelijkertijd het welzijn en de productiviteit van de medewerkers. Onder de duizenden referenties in ons assortiment vind je meer dan 350 ergonomische producten die zijn ontworpen om aandoeningen van het bewegingsapparaat en andere beroepsziekten te voorkomen.

Ten slotte betekent kiezen voor Manutan EXPERT dat je bijdraagt aan een effectiever budgetbeheer door jouw long tail-uitgaven te optimaliseren, waardoor verborgen kosten in verband met administratief beheer en leveringskosten worden verminderd. En vervolgens wijs je dat budget toe aan items met meer toegevoegde waarde.

De belofte van de Europese productie

Meer dan driekwart van onze Manutan EXPERT-producten wordt in Europa gemaakt en we werken er voortdurend aan om dit aantal te verhogen. Naast het verdedigen van de knowhow van Europese bedrijven en het ondersteunen van de verplaatsing van de industrie, garandeert onze keuze voor lokale inkoop een vermindering van de ecologische voetafdruk. Dit door in te spelen op de transportduur van producten, deze is verantwoordelijk voor een kwart van de CO2-uitstoot. En lokaal kopen betekent dat je een flexibel bevoorradingssysteem in jouw bedrijf implementeert, om beter in staat te zijn te reageren op marktschommelingen.

Onze Manutan EXPERT-producten voldoen strikt aan de kwaliteits-, gezondheids- en veiligheidsnormen. Dit geldt ook voor PBM's (persoonlijke beschermingsmiddelen), die essentieel zijn voor de uitvoering van jouw risicopreventiebeleid op de werkplek. Door te kiezen voor Manutan EXPERT ondersteun je dus niet alleen de lokale knowhow en verklein je jouw ecologische voetafdruk, maar investeer je ook in de veiligheid en het welzijn van jouw medewerkers.

Ontdek onze bestsellers

Bekijk een selectie van enkele van onze belangrijkste producten uit iedere productcategorie en ontdek zelf waarom Manutan EXPERT de voorkeur geniet bij veel bedrijven.

Manutan EXPERT producten voor al jouw werkzaamheden

De mening van onze expert

Sabrina, Prijsmanager bij Manutan EXPERT

"Met mijn aanzienlijke ervaring op het gebied van prijsstelling en marktanalyse zorg ik ervoor dat Manutan EXPERT onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Onze garantie van maximaal 10 jaar, die van toepassing is op de meeste van onze producten, toont onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid aan. "We zijn erin geslaagd onze prijzen gemiddeld 20% lager te positioneren dan die van grote merken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Mijn expertise stelt mij in staat om efficiënt de werkelijke behoeften van professionals te begrijpen en eraan te voldoen, door betaalbare, hoogwaardige oplossingen aan te bieden."

Neem nu contact met ons op voor gepersonaliseerde strategieën die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen stuwen. Met Manutan EXPERT krijg je een ervaring op maat!

Ontdek ons kwaliteitsaanbod tegen de beste prijs!

Bekijk het hier