Manutan EXPERT - jouw partner voor duurzame en professionele producten

Manutan EXPERT

Manutan EXPERT staat voor perfectie

Een hoge kwaliteit, met garantie tot 10 jaar

Wij besteden bijzondere aandacht aan de kwaliteit van ieder product binnen ons Manutan EXPERT-assortiment. Door voor onze producten te kiezen, profiteert je niet alleen van een scherpe prijs, maar ook van een uitzonderlijke garantie tot 10 jaar, zonder extra kosten. Alleen PBM's (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) en elektronische producten hebben een garantie van 3 jaar. Verbruiksartikelen en bederfelijke goederen uitgesloten.

Onze experts selecteren en testen ieder Manutan EXPERT-product zorgvuldig om een ongeëvenaard niveau van kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. En dit geldt ook voor complexe producten, de tests worden vervolgens toevertrouwd aan onafhankelijke laboratoria.

Tijdens het testen houden wij rekening met de meest kritische aspecten:

  • Optimale veiligheid voor gebruikers.
  • Nette en kwalitatieve afwerkingen.
  • Eenvoudige montage voor functioneel resultaat.
  • Bestand tegen zware (bedrijfs)omstandigheden.

Een verantwoorde en duurzame partner

Bij Manutan EXPERT vinden wij het belangrijk om producten aan te bieden die aansluiten bij jouw duurzame inkoopbeleidsdoelstellingen. We zijn er trots op samen te werken met partners en leveranciers die onze ethische en ecologische waarden delen. Ruim 85% van onze partners houdt zich aan ons richtlijnen voor duurzame en verantwoorde inkoop, dat respect voor de mensenrechten, de strijd tegen dwangarbeid en de bevordering van eerlijke arbeidsomstandigheden garandeert.

We selecteren onze partners na een grondige evaluatie: audits ter plaatse, zelfbeoordelingen, sociale audits, enz. Als de resultaten niet overtuigend zijn, bieden we aan om het bedrijf te ondersteunen zodat het een corrigerend actieplan kan implementeren.

Snelle en betrouwbare levering

Wij weten dat een snelle levering voor onze klanten cruciaal is. Daarom zijn de meeste van onze Manutan EXPERT-producten direct leverbaar vanuit onze Europese magazijnen, klaar om in recordtijd te worden verzonden. Ontvang levering binnen slechts 24 tot 48 uur in Nederland.

Bovendien hebben we meer dan 80% van de Manutan EXPERT producten direct beschikbaar, dit verkort de voorbereidingstijd van bestellingen en voorkomt tegelijkertijd tekorten.

Onze sterke betrokkenheid bij het milieu

Binnen ons brede productassortiment streven we ernaar om een steeds groter aantal duurzame apparatuur aan te bieden, ontworpen met duurzaamheid en zorg voor het milieu in gedachten.

Ons duurzame assortiment van Manutan EXPERT is gebaseerd op stevige criteria. De producten dragen bijvoorbeeld een erkend milieulabel of zijn gemaakt uit één of meerdere gerecycleerde materialen.

Een andere belofte van Manutan EXPERT is dat lokale inkoop een van onze prioriteiten is, hiermee dragen wij bij aan:

  • De CO2-voetafdruk van onze producten verkleinen.
  • Steun van de lokale industrie.
  • Voorkom tekorten als gevolg van geopolitieke gebeurtenissen.

Ontdek ons ruime assortiment

Bij Manutan EXPERT bieden wij een divers assortiment dat aan al jouw professionele behoeften voldoet, van kantoormeubilair tot veiligheids- en hygiëneapparatuur.

Ontdek onze 8 belangrijkste productcategorieën en vind de perfecte oplossing voor jouw bedrijf:

Manutan EXPERT producten voor al jouw werkzaamheden

De mening van onze expert

Tim, Kwaliteitsmanager bij Manutan EXPERT

"Met mijn 20 jaar ervaring in kwaliteitsmanagement streef ik naar perfectie. Onze garantie van 10 jaar voor de meeste producten en 3 jaar voor elektrische producten en PBM's weerspiegelen hoe grondig onze tests en analyses zijn, inclusief die uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria. Ik versnel de tijd om 10 jaar gebruik van een meubelstuk in een paar uur te reproduceren. Ieder Manutan EXPERT-product staat synoniem voor duurzaamheid en veiligheid en garandeert de tevredenheid van professionals. Bovendien ondersteunt dit onze duurzame aanpak, waar we door het bieden van kwaliteit, zorg dragen voor het milieu. Mijn carrière heeft mij geleerd dat kwaliteit de basis is voor het winnen van het vertrouwen van onze klanten, en een essentiële pijler binnen onze verantwoordelijkheid voor het milieu."

Sluit je aan bij de vele bedrijven die vertrouwen op onze professionele producten en benodigdheden. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en verantwoorde producten met Manutan EXPERT. Wij zijn er om jou te ondersteunen bij al jouw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op!

Ontdek onze producten met een garantie tot 10 jaar!

Bekijk ze hier