Verpakkingsmateriaal koop je bij Manutan

Onze merken

De wereld van verpakkingen & opslag bij Manutan

Verpakkingsdozen en nog veel meer

Wanneer u aan verpakking denkt, denkt u misschien meteen aan kartonnen dozen en dat is helemaal niet vreemd. Een kartonnen doos is namelijk een uiterst effectieve manier om bijvoorbeeld mappen te verpakken en te versturen. Ook op het gebied van dozen is er ontzettend veel mogelijk. Kartonnen dozen, maar ook ronde verzendkokers en stevige verzendenveloppen, zijn er in alle soorten en maten en dat is uiteraard mooi meegenomen. Dat betekent dat u flink ruimte kunt besparen omdat u het verpakkingsmateriaal precies aan laat sluiten op datgene dat u gaat versturen. Zeker in het geval van meerdere dozen bespaart u zo ongelooflijk veel ruimte en dat scheelt ook weer geld. En uiteraard denken we hierbij ook aan het milieu. Duurzaam en milieuvriendelijk verpakken doet u bij Manutan.

Plastic verpakkingsmateriaal

Het gebruik van verpakkingsdozen is nog steeds erg populair, maar wist u dat er ook genoeg mogelijkheden zijn om te verpakken met plastic? Plastic is net wat steviger dan karton en zo weet u zeker dat datgene dat u gaat versturen goed aankomt bij de ontvanger. 

Net als bij de kartonnen dozen, vindt u in de webshop van Manutan veel opties om plastic verpakkingsmateriaal te gebruiken. De opbergbox is een goed voorbeeld van plastic verpakkingsmateriaal waarmee u snel en effectief spullen kunt opbergen of verzenden. Bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is op dit gebied? Loop dan online eens rustig door het assortiment van Manutan heen en doe inspiratie op. Naast opbergboxen bent u bij Manutan bijvoorbeeld ook aan het juiste adres voor handige vouwkratten en stapelbakken.

Overige benodigdheden

Houd er bij het kopen van verpakkingsmateriaal ook rekening mee dat er veel mogelijkheden zijn om uw papierwerk, onderdelen of ander materiaal optimaal te verpakken. Als u bijvoorbeeld een dure machine of een breekbaar voorwerp gaat versturen, dan is de nummer éen prioriteit dat het intact aankomt bij de ontvanger. Het gebruik van een kartonnen doos is dan niet genoeg.

Maak dan gebruik van passend opvulmateriaal. Dat zorgt ervoor dat de overige ruimte in een doos wordt opgevuld waardoor uw verzending goed wordt beschermd. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingskussens en noppenfolie. En bent u op zoek naar lijm, tape of nietjes om alles goed af te werken? Ook dan zit u goed bij Manutan.