Verpakking en opslag

De wereld van verpakkingsmaterialen is ongelooflijk groot en laat Manutan nu net een gigantische assortiment in huis hebben. Dat betekent dat er lekker veel te kiezen is én dat jouw specifieke wens voor verpakkingsmateriaal zeker aanwezig is.

Lees meer

Uitgelichte categorieën

Alle categorieën: Verpakking en opslag

Verpakkingsmateriaal koop je bij Manutan

De wereld van verpakkingsmaterialen is ongelooflijk groot en laat Manutan nu net een gigantische assortiment in huis hebben. Dat betekent dat er lekker veel te kiezen is én dat jouw specifieke wens voor verpakkingsmateriaal zeker aanwezig is. Ben je op zoek naar een verpakking of handige accessoires? Wandel online dan eens door het assortiment van Manutan heen en laat je inspireren. Bij Manutan doen we er alles aan om jouw verpakkingsmateriaal zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Bestel je voor 16.00 uur? Dan heb je jouw verpakkingsmateriaal de volgende dag al in huis! Niet tevreden? Met de 30 dagen geld terug-garantie heb je altijd de mogelijkheid om de originele verpakkingen terug te sturen.

Opbergboxen in alle soorten en maten

Opbergboxen kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. In het assortiment van Manutan vind je meer dan 500 verschillende soorten opbergboxen en dat betekent dat jouw ultieme opbergbox er zeker tussen zit. Maar waar moet je op letten als je opbergboxen gaat kopen?

Ten eerste is het slim om in kaart te brengen wat je precies van je opbergbox verwacht. Gaat het bijvoorbeeld om een functioneel bakje voor op je bureau waar je je pennen in gaat bewaren, heb je een opbergbox nodig om gekoelde producten te vervoeren óf zoek je naar een efficiënte manier om je magazijn in te richten met stapelbare exemplaren? Kortom, er zijn erg veel manieren waarop een opbergbox gebruikt kan worden en daarom is het slim om hem goed aan te laten sluiten op de eisen die je hebt.

Moet jouw opbergbox tegen een stootje kunnen en veel gewicht kunnen dragen of is het tegenovergestelde waar? Al deze vragen helpen je bij het kiezen van de juiste opbergbox. Ontdek het assortiment en maak de keuze die bij je past! Tip: vind je tussen de opbergboxen niet wat je zoekt? Kijk dan ook eens bij de vouwkratten en magazijnbakken. En ben je van plan om jouw opbergboxen te versturen of vaak te vervoeren? Vergeet dan niet om opvulmateriaal te gebruiken om jouw producten of lading te beschermen.

Handige pallets

Het vervoeren van materiaal met pallets brengt veel voordelen met zich mee. De pallets laten zich makkelijk ordenen zodat je weinig ruimte verspeelt, je kunt ze zo hoog maken als je zelf wil én er zijn veel soorten pallets waar je uit kunt kiezen. Zo heb je de mogelijkheid om jouw producten goed te verpakken en te vervoeren. In het assortiment van Manutan vind je alles op het gebied van pallets, folie voor pallets en complete palletkisten.

Als je pallets nodig hebt is het aan te raden om goed te bedenken wat de eisen zijn die je aan de pallet stelt. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht dat de pallet moet kunnen dragen. Gaat het om relatief lichte ladingen? Dan zijn voordelige kunststof pallets goed genoeg. Vervoer je zwaarder materiaal? Dan is het wellicht slim om te kiezen voor houten of zelfs stalen palletkisten die 800 kilo kunnen dragen.

Vergeet daarnaast ook niet om even al het verpakkingsmateriaal en de overige accessoires te bekijken. Met rekfolie houd je je lading goed bij elkaar en met een draagbare afroller is het verpakken van een pallet een fluitje van een cent. Wielsets voor pallets, beschermfolie en handige deksels. Dit en nog veel meer vind je in het assortiment van Manutan.

Overig verpakkingsmateriaal

Qua verpakkingen kun je ontzettend veel kanten op. Denk aan het vervoeren van producten met de juiste verpakking, maar ook aan cadeauverpakkingen, kartonnen dozen en handige accessoires die jouw verpakking helemaal ‘af’ maken zoals de juiste tape, deksels en nietjes.

Tip: ben je er bijna uit, maar twijfel je nog tussen een aantal verpakkingsproducten? Selecteer dan het vakje ‘vergelijken’ bij het artikel en doe dat ook bij andere artikelen die bij jou in aanmerking komen voor een aankoop. In een handig overzicht zie je zo precies wat de verschillen zijn. Zo kun je de best mogelijke keuze maken.

Snelle levering. Niet goed? Geld terug

Het assortiment van Manutan is zo ongelooflijk uitgebreid dat je altijd vindt wat je nodig hebt. We verwerken jouw bestelling zo snel mogelijk en bezorgen de producten de volgende dag als je voor 16.00 uur jouw bestelling doorgeeft. Bestel je voor meer dan 200 euro? Dan leveren we de producten gratis bij je af!

Ben je na de levering niet helemaal tevreden en had je tóch voor dat andere artikel moeten kiezen? Geen probleem. Met de 30 dagen geld terug-garantie krijg je het aankoopbedrag netjes teruggestort op je rekening.