Gezondheid en veiligheid

Veiligheid gaat boven alles, je wilt natuurlijk niet dat jij of je werknemers in aanraking komen met een ongeval of ziekte. Wij helpen je graag een handje om jouw werkplek zo veilig mogelijk te maken met onze beschermings- en veiligheidsmiddelen.

Lees meer

Uitgelichte categorieën

Filter

Alle categorieën: Veiligheid en gezondheid

Blogs

Veiligheid

Veiligheid gaat boven alles, je wilt natuurlijk niet dat jij of je werknemers in aanraking komen met een ongeval of ziekte. Wij helpen je graag een handje om jouw werkplek zo veilig mogelijk te maken met onze beschermings- en veiligheidsmiddelen. Indien er gewerkt wordt in een stoffige of juist uiterst hygiënische ruimte, neem dan zeker een kijkje bij onze veiligheidskleding. Van overalls tot veiligheidsbrillen, zo ben je van top tot teen beschermt.

Veiligheid begint natuurlijk al bij jouw bedrijf of bedrijf waar je werkzaam voor bent. Wij hebben een enorm assortiment aan veiligheidsartikelen voor bedrijven. Denk hierbij aan brandpreventie, medische apparatuur en absorptiemiddelen. En voor de snelle beslisser wordt de bestelling morgen bij je geleverd. Iets misgegaan? Je hebt minimaal 3 jaar garantie.

Gehoorbescherming tijdens het werken

Vaak maakt gereedschap veel geluid, en de een heeft er meer last van dan de ander. Het is sowieso slim om goede gehoorbescherming aan te schaffen. Want ook al merk je het niet onmiddellijk, op lange termijn kan het enorme impact hebben op je gehoor. Daarom is het extra belangrijk om hier goed op te letten. Meestal wordt gehoorbescherming gebruikt tijdens het gebruik van gereedschappen. We hebben een breed assortiment aan gehoorkappen, water resistant bescherming en gehoorbescherming met geluidsfiltering. Voor ieder wat wils!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet met gereedschap werkt, maar toch geluidsoverlast hebt. Je kunt dan de oorkappen gebruiken, maar we hebben ook verschillende soorten kleinere varianten oordoppen voor je in huis. Deze zijn ideaal als je niet dagelijks geluidsoverlast hebt, maar van tijd tot tijd wel gehoorbescherming nodig hebt.

Kluizen en brandkasten

De bescherming van je producten is belangrijk. Bescherm je producten tegen brand en inbraak met ons uitgebreide assortiment aan kluizen en brandkasten. We hebben twee soorten kluizen: inbraakwerend en brandwerend. Ook zijn deze 2 eigenschappen te combineren. De brandkasten beschermen je producten door de temperatuur laag te houden tijdens brand gedurende 30-120 minuten. De inbraakwerende kluizen hebben complexere sloten, zijn gemaakt van massief staal en blokkeren bij te veel mislukte pogingen om de kluis te openen.

We hebben kluizen en brandkasten in allerlei formaten die zowel privé als zakelijk gebruikt kunnen worden. Voor zakelijk gebruik hebben we bijvoorbeeld brandkasten met lades waar je ordners in kwijt kan. Voor privégebruik is een gecombineerde kluis ideaal. Deze kluizen zijn wat kleiner en kunnen op elke plek in huis worden geplaatst.

Beschermende werkkleding

Beschermende werkkleding is onmisbaar om veilig je werkzaamheden uit te kunnen voeren. Op iedere werkplek is andere bescherming nodig. Zo kan de kleding je beschermen tegen vuiligheid, of tegen bepaalde schadelijke stralingen. Maar de kleding kan je ook helpen om je te beschermen tegen extreme temperaturen. Werk je met machines? Dan is het goed om te weten dat onze kleding je ook beschermt tegen vuur of bijvoorbeeld vonken. Of ben je werkzaam in een ziekenhuis of zorgcentrum? Dan is kleding die jou en de cliënten beschermen tegen bacteriën onmisbaar.

Van top tot teen kunnen we je van beschermende kleding voorzien. Haarnetjes, helmen, gehoorbescherming: je vindt het allemaal in het assortiment van Manutan. Oh en voorkom gebroken tenen met onze veiligheidsschoenen met stalen neuzen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste beschermende kleding.

Wij staan voor je klaar

Het assortiment van Manutan is zo ongelooflijk uitgebreid dat je altijd vindt wat je nodig hebt. We bezorgen de producten de volgende dag als je voor 16.00 uur jouw bestelling doorgeeft. Bestel je voor meer dan 200 euro? Dan leveren we de producten gratis bij je af! Ben je niet helemaal tevreden, of past de veiligheidskleding bijvoorbeeld niet goed? Geen probleem. Je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren en je krijgt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Is er helaas iets mis met je bestelde artikel? Manutan staat voor kwaliteit. We geven op al je bestellingen minstens 3 jaar garantie.