De campagnes van Manutan

Bij Manutan worden er heel het jaar door verschillende campagnes uitgerold. Binnen deze campagnes staan bepaalde onderwerpen of vraagstukken centraal waarmee wij onze klanten informeren, ondersteunen en activeren. Denk bijvoorbeeld aan inkoop optimalisatie of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met onze campagnes besteden we in een bepaalde periode extra aandacht aan een actueel onderwerp. Maar deze onderwerpen kunnen ook achteraf nog erg relevant zijn. Daarom vind je op deze pagina onze laatste campagnes op een rijtje

Bespaar tijd en geld
Advies op locatie
Ontzorgen voor focus op jouw business
Duurzame aanpak
Team van specialisten

Vol energie weer aan het werk!

De vakantieperiode loopt ten einde. Dat wil zeggen dat we allemaal weer aan het werk gaan. Na een periode van relaxen zonder zorgen, kan het best wat stress geven wanneer je weer aan het werk moet. Met Manutan ga jij vol motivatie weer aan het werk en blijft je energielevel het hele jaar optimaal. Wat je werkplek ook is, Manutan helpt je relaxt weer aan het werk, want ook al is de vakantie voorbij, we blijven wel genieten!

Lees meer

Jouw nieuwe schoonmaakgewoontes

Het is onmogelijk om je werkplek goed schoon te maken zonder producten van hoge kwaliteit om te helpen bij deze taak. Maar waar let je op? Efficiëntie, veiligheid, prijs, gebruiksgemak of...
Manutan helpt je graag!

Lees meer

Well equipped

Om je werk goed uit te kunnen voeren is het van groot belang goed voorbereid te zijn. Van groot belang daarbij zijn de juiste producten. Maar hoe kies je de juiste producten? Manutan helpt daar graag bij. Zo kan jij je volledig focussen op je werk en dat komt de productiviteit alleen maar ten goede!

Bekijk Well equipped

Saving Time

Ga voor een onbekommerd werkleven waar je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste producten op je werkplek. Op elk moment van het jaar zorgt Manutan ervoor dat jij stressvrij kan werken. Door snel en simpel in te kopen zijn jij en je collega’s er klaar voor zonder dat dit je veel tijd kost of stress geeft. Met onze selectie essentiële producten kan jij profiteren van een stressvrije werkplek en blijf je helemaal zen.

Start Saving Time

Made in Europe

Wij allen creëren de wereld van morgen. Daarom onderneemt Manutan actie door producten uit Europa aan te bieden om de impact op het milieu te beperken. Door het kopen van producten die in Europa zijn geproduceerd, verminder je de uitstoot die gemaakt moet worden bij het transport en ben je gegarandeerd dat het voldoet aan de Europese richtlijnen.. Benieuwd naar deze campagne, ontdek er hier meer over:

Ontdek Made in Europe

Verantwoord kopen voor je bedrijf en de omgeving

De implementatie van een MVO-strategie wordt steeds essentiëler voor bedrijven. Niet alleen voor de verbinding met de maatschappij maar ook om zich nog meer te onderscheiden en betere prestaties te kunnen leveren. Manutan helpt bedrijven om ethisch verantwoord en milieuvriendelijk te consumeren door middel van: ecologische, lokale en recyclebare producten.
Maar bijvoorbeeld ook via een netwerk van verantwoordelijke partners en leveranciers, services en projecten. Belangrijk hierbij is dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Zo garanderen wij "Well-Working". Benieuwd naar deze campagne, ontdek er hier meer over:

Start buying responsible

Manutan helpt je beter in te kopen

In een voortdurend veranderende omgeving zoeken onze teams constant naar effectieve en duurzame oplossingen voor iedere situatie, om de productiviteit en het welzijn van alle betrokkenen te verbeteren. En met het Manutan huismerk kan je aanzienlijk nog meer besparen!
Met Manutan kun je er zeker van zijn dat al je medewerkers op kantoor, in de werkplaats of het magazijn evenals op het buitenterrein, optimaal zijn uitgerust. Omdat wij geloven dat 'Buying Better' bijdraagt aan de ontwikkeling van alle bedrijven, zetten wij ons 100% in voor jou. Benieuwd naar deze campagne, ontdek er hier meer over:

Start buying better

Samen omarmen we het werken van de toekomst

Binnen de beroepswereld, die nu een enorme verandering doormaakt, is het werken van de toekomst een veelbesproken onderwerp. Om hierop te anticiperen, staat Manutan je met raad en daad terzijde. We geven advies over nieuwe werkmethodes en helpen je met het inrichten van futureproof werkplekken. Laten we samen het werken van de toekomst omarmen!
Manutan helpt bedrijven door een flexibele aanpak zich voor te bereiden op de toekomst. Door in te spelen op trends, veranderingen en de vraag vanuit de markt ben je met Manutan als partner biedt je jouw werknemers de werkplek klaar voor het werken van morgen. Benieuwd naar deze campagne, ontdek er hier meer over:

Ontdek Future of work