Wij helpen je beter in te kopen

In een voortdurend veranderende omgeving zoeken onze teams constant naar effectieve en duurzame oplossingen voor iedere situatie, om de productiviteit en het welzijn van alle betrokkenen te verbeteren. En met het Manutan huismerk kan je aanzienlijk nog meer besparen!

Met Manutan kun je er zeker van zijn dat al je medewerkers op kantoor, in de werkplaats of het magazijn evenals op het buitenterrein, optimaal zijn uitgerust. Omdat wij geloven dat 'Buying Better' bijdraagt aan de ontwikkeling van alle bedrijven, zetten wij ons 100% in voor jou.

WHITE PAPER - Logistics and e-commerce

BUYING BETTER MAGAZINE

Met de opkomst van hybride werken worden nieuwe manieren van werken gedefinieerd. In het verleden was werken gebonden aan een vaste en gestandaardiseerde omgeving. De werkplek van de toekomst is echter flexibel en kan eenvoudig worden aangepast. In dit inspirerende magazine lees je hier meer over en vind je relevante producten.

Bekijk het magazine

MANUTAN HUISMERK

Hier vind je alles wat je bedrijf en je medewerkers nodig hebben om optimaal te kunnen werken. Een ruim assortiment artikelen, voor de beste prijs op de markt, met tot 10 jaar garantie!

GA VOOR MEER EFFICIËNTIE OP HET WERK MET LEAN MANAGEMENT

Wil je je inkoop optimaliseren? Ontdek hier hoe je dit efficiënter kunt doen. Geef je bedrijfsstrategieën een nieuwe boost en stap over op digitale inkoopprocessen voor een optimaal inkoopbeleid.

VOOR EEN OPTIMAAL PRESTEREND MAGAZIJN

Hier vind je al onze operationele adviezen die je in de praktijk kunt toepassen voor verbeteringen in de efficiëntie en daarmee in de productiviteit van jouw magazijn.

WHITE PAPER - Logistics and e-commerce

WHITEPAPER - Logistiek en e-commerce

Met de opkomst van hybridewerken worden nieuwe manieren van werken gedefinieerd. In het verleden was werken gebonden aan een vaste en gestandaardiseerde omgeving. De werkplek van de toekomst is echter flexibel en kan eenvoudig worden aangepast.

Download whitepaper

OM AL JE WERKPLEKKEN TE OPTIMALISEREN

Naast thuiswerken is het flex office één van de nieuwe manieren van werken die nu sterk in opkomst is. Hier zie je hoe jij het flex office effectief en veilig kunt inrichten