Made in Europe

Wij allen creëren de wereld van morgen. Daarom onderneemt Manutan actie door producten uit Europa aan te bieden om de impact op het milieu te beperken. Door het kopen van producten die in Europa zijn geproduceerd, verminder je de uitstoot die gemaakt moet worden bij het transport en ben je gegarandeerd dat het voldoet aan de Europese richtlijnen.

Made in Europe producten

Manutan ondersteunt jou door producten aan te bieden die het milieu en jouw budget respecteren. Om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten benadrukken wij vanuit Manutan de herkomst van een product als belangrijk aspect. Op onze website wordt dit overzichtelijk aangegeven door een logo met de vlag van het betreffende land of geografisch gebied.

Manutan huismerk, Made in Europe

Manutan zorgt voor de ontwikkeling van in Europa vervaardigde producten en biedt milieuvriendelijke oplossingen. Ook binnen ons eigen Manutan huismerk hebben wij een ruim aanbod duurzame en in Europa geproduceerde producten.

Misao header

Misao, Made in Europe

Onze MISAO bureaulijn is een speciaal voor Manutan geproduceerd. De MISAO producten zijn helemaal Made in Europe. De range is verkrijgbaar met een wit, eiken of grijs bureaublad. Het onderstel is in de kleur wit, zilver of zwart. Zo kan jij jouw kantoor persoonlijk maar verantwoord inrichten.

WHITEPAPER - Packaging onder de loep

Elke dag worden er nieuwe, creatieve en innoverende oplossingen bedacht om verpakkingen communicatiever, slimmer en milieuvriendelijker te maken. Met andere woorden: de toekomst voor packaging ziet er veelbelovend uit! Reden genoeg voor ons om een whitepaper te schrijven over de verpakkingsuitdagingen waar we vandaag mee kampen.

Download whitepaper

Aanbiedingen, Made in Europe

Nog voordeliger bestellen? Profiteer dan van onze Europese producten in de aanbieding. Zo heb je onze selectie Europese producten tegen de beste prijs dankzij deze promoties! Dat is een win-win, die kans laat je toch niet aan je voorbij gaan!