Jouw nieuwe schoonmaakgewoontes

Het is onmogelijk om je werkplek goed schoon te maken zonder producten van hoge kwaliteit om te helpen bij deze taak. Maar waar let je op? Efficiëntie, veiligheid, prijs, gebruiksgemak of...

Het aanbod is zeer ruim, en de selectiecriteria zelfs nog groter! Tegenwoordig zijn ook ecologisch verantwoorde hygiëneproducten essentieel geworden, omdat ze niet alleen inspelen op de MVO-strategie van het bedrijf, maar ook uw kantoren en het welzijn van hun werknemers beschermen.​ Hoe moet je onder al deze omstandigheden hoogwaardige, ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten verkrijgen en tegelijkertijd onze kosten beheersen? Manutan helpt je graag!

Ontdek onze folder

Met alle producten die jou helpen op weg naar jouw nieuwe schoonmaakgewoontes

Bekijk onze folder hier

Groene schoonmaak

Manutan biedt een uitgebreid assortiment producten om meer "verantwoorde" schoonmaakgewoonten aan te nemen. Dit doen we door middel van milieuvriendelijke en lokale producten, maar ook via een netwerk van verantwoordelijke partners en leveranciers. Maak dus wat ruimte voor efficiëntie, veiligheid en verantwoordelijkheid, zo vinden we de groene schoonmaakgewoonten opnieuw uit!

Binnen schoonmaak

Bij het schoonmaken van binnenruimten focussen mensen zich vaak op de probleemzones waar het oog op valt. Echter is de beste aanpak om te kiezen voor en grondige en weldoordachte schoonmaak. Manutan helpt je graag met een uitgebreid assortiment producten waarmee jij elk hoekje, randje, vlekje en stofje meepakt. Zo weet je zeker dat al jouw collega’s kunnen werken in een schone en veilige werkomgeving.

Buiten schoonmaak

Het buitenterrein is vaak het eerste dat mensen zien van een bedrijf. Zorg dus altijd voor een schone en goed bijgehouden omgeving. Daarbij zorgt een terrein dat goed is onderhouden voor een prettige werkomgeving en draagt dit bij aan het werkgeluk van je collega’s. Manutan helpt je graag aan een schoon en hygiënisch buitenterrein. Zo draagt jouw gehele terrein bij aan een beter bedrijfsklimaat.

Persoonlijke hygiëne

Persoonlijk hygiëne is een belangrijk aspect op iedere werkplek. Naast dat het de verspreiding van bacteriën en virussen tegengaat. Is een gebrek aan persoonlijk hygiëne ook één van de grootste irritatiefactoren onder collega’s. Zorg dus voor de juiste producten zodat al jouw collega’s hygiënisch, veilig en vooral tevreden kunnen werken.

Voorkom vuil op je werkplek

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is eigenlijk ook zo bij het schoonhouden van je werkplek. Er zijn heel veel producten om te voorkomen dat je werkplek vies wordt. Het zijn precies die handige tools die zorgen voor een hygiënische werkplek die Manutan voor je op een rijtje zet. Zo weet je zeker dat jij uitblinkt.