Stalen ketting

Stalen ketting kopen

Een gloednieuwe stalen ketting koop je natuurlijk bij Manutan. In ons online assortiment hebben wij solide kettingen met uiteenlopende draagvermogens, toepasbaar voor diverse werkzaamheden. Gemaakt van staal maakt deze kettingen sterk en bestand tegen roest en corrosie. Stalen kettingen zijn bijvoorbeeld geschikt voor het optakelen van zware lasten, het beveiligen van goederen of het afsluiten van een gebied. Met name voor het verplaatsen van zware ladingen is een stalen ketting onmisbaar. We hebben kettingen van gegalvaniseerd staal en kettingen gemaakt van lange, middellange of kleine schakels. Je bestelt de stalen ketting eenvoudig in onze webshop en we leveren de stalen kettingen met een garantie van wel drie jaar. Onze kettingen zijn van hoge kwaliteit en bieden een betrouwbare en veilige oplossing voor jouw specifieke toepassing.

Ga naar onze sectie hijsband en hefaccessoires om stalen kettingen per meter aan te schaffen. En ook om andere opties voor het verplaatsen van zware goederen te bekijken.

Filter
Artikelen: (  1 - 3  )
Ketting van gegalvaniseerd staal, zeer stevig - Middellange schakels - Capaciteit 15.000 tot 54.000 kg
Vergelijken
Bestelnummer : MIG280027

Vanaf € 34,25 Per meter
Stalen ketting, zeer stevig - Lange schakels - Capaciteit 10.000 tot 32.000 kg
Vergelijken
Bestelnummer : MIG291847

Vanaf € 20,50 Per meter
Stalen hijsketting - Grade 80 - Korte schakels - Draagvermogen 1120 tot 11.200 kg
Vergelijken
Bestelnummer : MIG280020

Vanaf € 16,25 Per meter

Draagvermogen stalen ketting

De kettingen in ons aanbod zijn gemaakt om flinke lasten te kunnen dragen. Onze stalen kettingen hebben draagvermogens tot wel 54.000 kg. Bij uitstek inzetbaar voor het veilig vastzetten, trekken en heffen van zware goederen. Te denken aan het vastzetten van ladingen op vrachtwagens, het beveiligen van goederen en het stabiliseren van bouwprojecten. Ook grade 80 kettingen vind je in het Manutan assortiment. Grade 80 stalen kettingen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien zijn ze bestand tegen extreme weersomstandigheden en zullen ze je jarenlang trouw blijven. Of je nu een zware last aan de ketting moet hangen of de ketting nodig hebt voor veiligheidsdoeleinden, met grade 80 stalen kettingen van Manutan ben je altijd verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Het juiste gereedschap is het halve werk

Stalen kettingen zijn handig om zware objecten veilig te verplaatsen. Door de ketting als hijsketting in te zetten, is dit mogelijk. Bevestig de last simpelweg aan de hijsogen van de hijsketting. Of leg de geharde stalen ketting om de last. Ook kan de ketting als een lus onder of door de last heen worden geleid. Met onze stalen kettingen, hijsogen en kraanhaken kun je de passende manier vinden om goederen op professionele wijze te hijsen.

Meer gereedschap

Naast stalen kettingen zijn bij Manutan allerlei toebehoor te vinden om veilig mee te kunnen hijsen en heffen. Onze collectie bevat onder andere kabels, kettingen, takels, oogjes, haken en oogbeschermers die speciaal ontworpen zijn voor professioneel gebruik. Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo verkopen wij professionele draadspanners die worden gebruikt om staaldraad strak te spannen. Ook harpsluitingen geschikt voor diverse belastingen vind je in onze shop. Daarnaast hebben we de volgende toebehoor om lasten mee te kunnen heffen: hijsbanden, hijshaken, hijsklemmen en hijsringen. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog de ideale hijs- en hefaccessoires bij Manutan.

Stalen ketting kopen bij Manutan

Wil je stalen ketting kopen? Bekijk op deze pagina dan direct ons volledige assortiment en bestel alles vandaag nog online. Wil je liever meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op, het Manutan team kijkt graag met je mee.