Entresol voor magazijn

Mezzanine en entresol voor magazijn

Manuten heeft diverse platformen die bij uitstek geschikt zijn voor de industriële opslag. Met een mezzanine kun je een tussenvloer maken en zodoende de opslagruimte in het magazijn optimaal gebruiken. Onze mezzanine vloeren worden gratis bezorgd en komen met een garantie van drie jaar. Ga naar onze industriële en magazijnstellingen om diverse entresols te bekijken en ook andere oplossingen om je magazijn, werkplaats of garage zo efficiënt mogelijk in te richten.

Duurzaam product

Filter
Artikelen: (  1 - 6  )
Veiligheidssluis voor platform voor industriële opslag - Manorga
Vergelijken
Bestelnummer : MIG3569037
Toegangshek met automatisch retour voor platform voor industriële opslag - Manorga
Vergelijken
Bestelnummer : MIG3569035
Trap van 38° voor platformvloer - Manorga
Bestelnummer  A297583
Vergelijken
Bestelnummer : MIG3569041
Platform voor industriële opslag - Manorga
Vergelijken
Bestelnummer : MIG3569047
Toegangshek voor platform voor industriële opslag - Manorga
Bestelnummer  A297588
Vergelijken
Bestelnummer : MIG3569045
Veiligheidsleuning voor platform voor industriële opslag - Manorga
Bestelnummer  A297584
Vergelijken
Bestelnummer : MIG3569043

Mezzanine vloer, trap en toebehoren

Het industriële platform dat wij aanbieden, wordt helemaal aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. Raadpleeg onze experts bij vragen over de exacte opstelling van de mezzanine. Er zijn heel veel opstellingen mogelijk, omdat wij onze mezzanine vloer als volledig autonoom systeem functioneert, dat makkelijk uit te breiden is, te plaatsen en ook te verplaatsen.

De onmisbare accessoires, zoals een trap, veiligheidshekken of een veiligheidssluis, bestel je ook meteen in onze webshop. Zo heb je binnen één bestelling meteen alle benodigdheden om een mezzanine vloer te maken.

Verwante mezzanine producten

Staat de mezzanine eenmaal, dan is het tijd om deze zo goed mogelijk in te richten. Bij Manutan vind je allerlei soorten stellingen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Hiermee kun je jouw mezzanine en ook andere plekken in magazijn, garage of werkplaats op een overzichtelijke manier structureren.

Er zijn stellingen met rails die het doorrollen van bakken en goederen mogelijk maken. Deze zijn te vinden bij onze doorschuifstellingen en doorrolstellingen. Ook robuuste draagarmstellingen voor lange lasten maken deel uit van ons aanbod. Gemaakt voor de opslag van niet alleen lange, maar ook zware lasten. Vaak makkelijk te monteren en onbeperkt uit te breiden. Zo zijn draagarmstellingen enkelzijdig of dubbelzijdig en met of zonder stopper verkrijgbaar.

Lichte stellingen hebben we in verschillende groottes en van jouw favoriete merken. Te denken aan Bito, Schulte Lagertechnik of Manorga. Toegepast voor diverse draagvermogens. Voor de wat zwaardere belastingen hebben we middelzware stellingen in onze webshop. Ook deze zijn ideaal voor magazijnen, winkels, werkplaatsen.

Voor al dan niet gepalletiseerde zware lasten zijn speciale palletstelling verkrijgbaar. Geschikt voor handmatig transport of met palletwagen. Neem de veiligheidsvoorschriften door om palletstellingen naar behoren en veilig te bevestigen.

Tussenvloer maken bij Manutan

Wil je een Mezzanine tussenvloer maken? Bekijk op deze pagina dan direct ons volledige assortiment en bestel alles vandaag nog online. Wil je liever meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op, het Manutan team kijkt graag met je mee.