Inpaktafels vergelijken

Ergonomie op de werkvloer

Tegen het einde van het jaar kan de verkoop ineens een vlucht nemen. Consumenten kopen vaak last minute cadeaus voor Kerstmis. Bedrijven slaan benodigdheden in voor de kerstpakketten en de nieuwjaarsreceptie of maken nog even snel hun budgetten op voor het nieuwe jaar begint. Etail en retail bedrijven doen er verstandig aan zich voor te bereiden op deze eindejaarssprint. Het vraagt immers niet alleen om extra mankracht maar ook om extra of betere benodigdheden.

Wanneer er grote hoeveelheden producten verpakt moeten worden, is een professionele inpaktafel eigenlijk onmisbaar. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij de keuze van een goede inpaktafel?

Ergonomisch in hoogte instelbaar
Als je vele uren achter de inpaktafel werkt, wil je natuurlijk geen last van je rug krijgen. Een inpaktafel die in hoogte instelbaar is op jouw lengte voorkomt veel ongemak en vermoeidheid aan het eind van de dag.

Werkruimte uitbreidbaar
Kun je nog niet goed inschatten hoeveel extra bestellingen je kunt verwachten? Dan biedt een modulair systeem uitkomst. Deze is naar wens uit te breiden met aanbouwtafels of extra legborden voor je gereedschappen en benodigdheden. Van individuele verwerkingspost tot complete verwerkingsketen, een modulaire inpaktafel is eenvoudig met extra units uit te breiden.

Extra voorzieningen
Welke benodigdheden heb jij nog meer nodig om efficiënter te kunnen werken? Extra verlichting, extra aflegruimte, een rolhouder met snijmes voor je pakpapier, verdeelschotten, lades, een monitorarm met toetsenbordhouder of een PC-houder? Kortom, stel je inpaktafel zodanig samen dat je makkelijk, efficiënt en ergonomisch kunt werken.

Wij helpen je graag

Met bovenstaande tips zorg je ervoor dat je de juiste inpaktafel koopt. Kijk ook eens op www.manutan.nl, ons blog boordevol tips www.manutan.nl/blog of bel de Helpdesk op 030-229 61 11 voor meer informatie over efficiënt werken.

Volg Manutan op