Thuiskantoor inrichten? Manutan gaat langs bij je werknemers!

Kantoorinrichting en magazijninrichting

Sinds het coronavirus deel uitmaakt van ons leven, werken we thuis wanneer het kan. Op kantoor hebben je medewerkers alles wat ze nodig hebben, maar thuis is dat toch vaak anders. De een zit op zijn thuiswerkplek misschien op een ongemakkelijke stoel, waardoor rugklachten om de hoek loeren, terwijl de ander wellicht stijve schouders overhoudt aan de keukentafel die nét te hoog is om aan te werken.

Manutan wil zowel de werkgever als de medewerker helpen met deze uitdaging. Wij komen daarom het thuiskantoor inrichten van je medewerkers! Zo zorg jij als werkgever voor een veilige en gezonde werkplek voor je medewerkers – en voldoe je aan je wettelijke verantwoordelijkheid.

Compleet ontzorgd

Dat een goed ingerichte, ergonomische werkplek de productiviteit en het welzijn van je medewerkers bevordert, is algemeen bekend. Onze service voor thuiskantoren levert nog meer concrete voordelen op, want je wordt compleet ontzorgd, alles wordt geleverd aan het thuisadres en je krijgt alle kosten op één factuur.

Je medewerker maakt een keuze uit onze  productenselectie voor de perfecte thuiswerkplek op onze website. Vervolgens komen wij zijn of haar thuiswerkplek inrichten. Of het nu gaat om ergonomische bureaustoelen, tafels of verlichting: je kunt op ons rekenen. Geen idee welke meubels en hulpmiddelen je medewerkers precies nodig hebben? Onze experts adviseren je graag.

Volumekortingen mogelijk

Al leveren en installeren we onze producten op verschillende adressen: jij krijgt slechts één factuur, en ook volumekortingen behoren tot de mogelijkheden. Je investering is aftrekbaar van de belastingen. Bovendien kun je de reiskostenvergoeding voor de thuiswerkers vervangen en hen in ruil een zo compleet mogelijk, gegarandeerd ergonomisch thuiskantoor aanbieden. Een mooie langetermijnoplossing!

Thuiskantoor inrichten, mét advies

Wil je Manutan het thuiskantoor laten inrichten van je medewerkers? Kijk dan snel op onze website. Heb je nog vragen over onze service? Of hebben je teamleden hulp nodig bij het kiezen van kantoormeubilair of -accessoires? Mail ons offerteteam via offerteteam@manutan.nl of bel hen op het nummer 030-229 61 11. We helpen je graag!

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Manutan draagt graag een steentje bij!

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 6 oktober 2020

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikelen