Brother QL labelprinters

Met de QL labelprinters van Brother creëert u zelf professionele labels voor een brede reeks toepassingen.

Met de modellen uit de QL-800 serie maakt u zelfs opvallende labels in zwart en rood! Of het nu gaat om het labelen van poststukken, vertrouwelijke bestanden of ordners, de labelprinter van Brother maken het verschil voor uw bedrijf.

Profiteer nu van extra voordeel van 30% korting! Geldig to en met 30 september 2018

QL-700 Professionele labelprinter met ingebouwde software

Deze snelle, professionele labelprinter maakt in een oogwenk labels voor uw drukke kantoor. Via de ingebouwde P-touch Editor Lite-labelontwerpsoftware kunt u direct labels afdrukken, zonder software of drivers te installeren.

Maak voordelige, zelfklevende labels voor archiefmappen, enveloppen, pakketten en dvd’s. U kunt zelfs banners en tijdelijke bewegwijzering tot een lengte van 1 meter afdrukken. Of u nu één label afdrukt of meerdere in één keer, met de handige automatische snijeenheid is dit zo gedaan.
Lees meer

Van €93,50
Nu voor €65,45
Bestel de Brother QL-700 labelprinter

QL-800 Professionele 2-kleuren labelprinter met ingebouwde software

Deze high-speed labelprinter kunt u direct verbinden met uw PC of Mac via de USB aansluiting. U hoeft geen software te installeren, maar kunt direct starten te starten met labels ontwerpen en printen.

Met de QL-800 kunt u tevens opvallende labels printen in zwart en rood, voor bijvoorbeeld naambadges, waarschuwingslabels of prijstags. Dit veelzijdige model is de perfecte keuze voor kantoormedewerkers die op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle labelprinter.
Lees meer

Van €99,-
Nu voor €69,30
Bestel de Brother QL-800 labelprinter

QL-810W Professionele 2-kleuren labelprinter met USB, Wi-Fi en AirPrint

Deze geavanceerde labelprinter is speciaal ontworpen voor veeleisende bedrijven, maar toch heel eenvoudig te installeren en te gebruiken.

De QL-810W beschikt over USB, Wi-Fi en AirPrint als standaard ingebouwde verbindingen. Zodoende kunt u kiezen om de labelprinter alleen als USB printer op uw bureau te gebruiken, of als gedeelde printer. Zodat iedereen binnen het kantoor labels kan printen vanaf hun PC, Mac, smartphone of tablet.
Lees meer

Van €149,-
Nu voor €104,30
Bestel de Brother QL-810W labelprinter

QL-820NWB Professionele 2-kleuren labelprinter met USB, Wi-Fi, LAN, AirPrint en LCD scherm

Deze professionele lableprinter biedt zeer veel verbindingsopties en de mogelijkheid om via het LCD scherm, zonder tussenkomst van een computer of mobiel apparaat, labels te printen die geupload zijn naar het geheugen.

Met de optionele oplaadbare Lithium-ion batterij kan de printer volledig mobiel, stand-alone en zonder de aanwezigheid van elektriciteit gebruikt worden.
Lees meer

Van €185,-
Nu voor €129,50
Bestel de Brother QL-820NWB labelprinter