Filter

De geschiedenis en filosofie van Honeywell

Honeywell heeft als streven een zo veilig mogelijke wereld te creëren. Dit is een reis die inmiddels al meer dan 50 jaar duurt en die jaar na jaar voor nieuwe, innoverende producten heeft gezorgd. Het realiseren van zo veilig mogelijke werkruimtes mag zeker niet worden onderschat aangezien hiermee op drie vlakken winst wordt geboekt.

Lees meer...

  • Minder bedrijfsongevallen
    Werknemers zijn uitgerust met de best mogelijke bescherming. Hierdoor worden ongelukken voorkomen wat uiteraard niet alleen voor de werknemers fijn is, maar ook voor een bedrijf omdat extra incidenten en kosten worden voorkomen.
  • Veilige werkplekken
    Dit klinkt wellicht overbodig, maar een veilige werkplek biedt veel voordelen. Dit zorgt niet alleen voor minder ongelukken, maar ook voor een zekerder en veiliger gevoel bij werknemers.
  • Verbeterde productiviteit
    Een zeker en veilig gevoel en een goed uitrusting zorgen voor ideale werkomstandigheden. Hierdoor zal de productiviteit omhoog gaan.

Het assortiment

Het is lastig om de veelzijdigheid van het assortiment van Honeywell in een paar woorden samen te vatten. Dit komt omdat Honeywell zó gespecialiseerd is in veiligheid en alles wat daarbij komt kijken dat dit een enorm assortiment heeft opgeleverd. Dat begint bij standaard veiligheidsschoenen en veiligheidsbrillen, maar dat is slechts het topje van een flinke ijsberg. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Honeywell heeft producten paraat voor een specifieke werksituatie. Lang werken op een koude of bevroren ondergrond? Dan biedt de Bacou Silvex Veiligheidslaars uitkomst. Op zoek naar hittebestendige handschoenen of stevige werkjacks? Honeywell heeft het allemaal. In de webshop van Manutan vind je meer dan 100 producten van Honeywell. Laat je verrassen door het aanbod én de kwaliteit.

Lees minder...