Efficiënt aan het werk!

Manutan werkt voor je

Binnenwerkplaats

Het belang van een schone en opgeruimde werkplaats volgens 5S

Heeft jouw organisatie de overtuiging om te willen uitblinken in de dienstverlening naar klanten? Is jouw doel om alles in één keer goed, op tijd en tegen een uitstekende prijs te doen? Als je bedrijfsstrategie ‘Operational Excellence’ is, dan kun je niet zonder de 5s verbetermethode. 5s is een methode binnen Lean Management om de werkplek te organiseren. Lees alles over deze methode in ons blog.

Aanbevelingenbinnen werkplaats
Binnenkantoor

De Scrumtechniek werkt voor ieder team

De traditionele projectaanpak kennen de meeste mensen wel: er wordt een plan geschreven, een planning gemaakt, een projectmanager aangesteld en er wordt uitgebreid vergaderd terwijl iedereen hoopt dat de eindstreep zonder kleerscheuren wordt gehaald. Een veelgehoorde klacht is dat het allemaal duurder is geworden en langer duurde dan van tevoren is berekend. Het is een stressvol proces. Scrum is een alternatieve projectmethodiek die belooft deze problemen weg te nemen, maar hoe doe je dat dan? Lees hier alles over in ons blog.

Aanbevelingenbinnen kantoor
Binnenmagazijn

Producten om het proces in je magazijn te optimaliseren

Dankzij procesoptimalisatie wordt niet alleen de productiviteit verhoogd, het ziekteverzuim en het aantal ongevallen worden er ook mee teruggedrongen. In ons blogartikel over meer productiviteit en efficiency in je magazijn gaven we je al 8 tips, maar welke producten kun je hierbij gebruiken? Bekijk onderstaande producten en neem gelijk een kijkje in ons blog voor tips.

Aanbevelingenbinnen magazijn

Werkplaats laten inrichten?

Laat u verrassen door de creativiteit van het Manutan Projectteam!

Manutan werkplaatsinrichting

  • Deskundig advies en ontwerp op maat
  • Snelle, zorgvuldige en vakkundige installatie

Neem contact op met onze specialisten »