Persoonlijke aandacht voor uw werkplaats


Buiten terrein

Laat u verrassen door de creativiteit van het Manutan Projectteam!

Werkplaatsinrichting is vaak heel persoonlijk en rekening houden met individuele wensen is van groot belang. Bij Manutan Projecten treft u een luisterend oor en wij gaan graag samen op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Een totaalconcept van advies tot en met uitvoering, een volledige projectbegeleiding en het gemak van één aanspreekpunt. Met daarbij o.a aandacht voor veiligheid, arbowetgeving, hygiëne en vitaliteit voor uw medewerker.

Advisering

Opdracht

Inrichting

Nazorg

Ja, ik wil advies

Oplossingen

Uw werkplaats snel en slim inrichten

Adviseurs

Uw werkplaats snel en slim inrichten

Manutan adviseurs

Deskundig advies en ontwerp op maat

Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om samen met u te bekijken welke oplossing het beste past bij uw specifieke situatie. Het Manutan Project advies wordt doorvertaald naar een op maat gemaakt werkplaatsontwerp en vrijblijvende offerte.

Snelle, zorgvuldige en vakkundige installatie

Wij zorgen ervoor dat alles bij u op locatie geregeld wordt. Snel, zorgvuldig, vriendelijk en vakkundig wordt de volledige werkplaatsinrichting verzorgd. Meer weten over onze aanpak, neem contact met ons op.

Montage

Laat uw werkplaats inrichten door Manutan Projecten

werkplaatsinrichting

Wat beloofd is wordt op een snelle, zorgvuldige en vakkundige manier waargemaakt, ongeacht de grootte van uw project en de complexiteit van het gebruik. Manutan Projecten monteurs zorgen ervoor dat het gebruiksvriendelijke en effectieve ontwerp solide realiteit wordt.

De gerealiseerde oplossing is volledig tot stand gekomen in nauw overleg met u zodat er geen onaangename verrassingen achteraf zijn. Het volledige projecten wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Manutan Projecten, van advies tot en met complete montage.

Ook ná de afronding staat Manutan Projecten voor u klaar. Goede nazorg vinden wij net zo belangrijk als het geven van deskundig advies, een op maat gemaakt ontwerp en het vakkundig monteren van uw oplossing. Zo kunt u altijd bij ons terecht met al uw inrichtingsvragen.