Zorgen voor een duurzame oplossing

Gebruikte producten, kwaliteit én voordelig

 
 

“Het beste afval is hetgeen dat nooit geproduceerd wordt”, hoor je wel eens zeggen. Dat klopt natuurlijk, maar afval compleet vermijden is in ons huidige lineaire economische model niet altijd makkelijk of zelfs mogelijk. Gelukkig worden er volop initiatieven bedacht om duurzaam ondernemen wel mogelijk te maken. Een voorbeeld van zo’n initiatief is de mogelijkheid om producten een tweede leven te geven. Bij Manutan kan dat! Naast ons “normale” assortiment kun je ook kiezen voor gebruikte producten. Uiteraard volgens dezelfde kwaliteitsnormen die je van ons gewend bent én ook nog eens stukken voordeliger.

Enterprising for a better world

Het zit in ons dna

De overheid heeft als doelstelling om Nederland binnen 30 jaar volledig circulair te laten zijn. Bij Manutan zijn we dag in dag uit bezig om het onze klanten, medewerkers en leveranciers zo veel mogelijk naar hun zin te maken. Door alle partijen in een goede balans te brengen, zijn wij in staat om deze circulaire filosofie tot uiting te brengen. Onze missie van tevreden klanten, persoonlijke groei van onze medewerkers en het verstevigen van onze relatie met leveranciers, noemen wij “Enterprising for a better world”.

Het aanbieden van gebruikte producten past volledig binnen deze missie en circulaire economie is één van de vier pilaren binnen onze Corporate Social Responsibility (CSR) aanpak. Circulaire economie houdt in dat materialen en producten zo lang mogelijk worden gedeeld, gerepareerd, opgeknapt, verhuurd, hergebruikt en gerecycleerd. De levenscyclus van een product neemt zodoende toe en als het einde van de levensduur is bereikt worden alle onderdelen opnieuw in het productieproces gegoten om er nieuwe producten van te maken, zodat er geen afval meer ontstaat.

Kruizinga

Sinds 2019 onderdeel van de Manutan Groep

Om het aanbod van gebruikte artikelen mogelijk te maken, werken wij samen met onze partner Kruizinga.nl, internationaal totaalleverancier voor magazijn, werkplaats en intern transport voor alle takken van de industrie.

Met 60 jaar ervaring is het de grootste passie en uitdaging van Kruizinga.nl om te voorzien in alle opslag en transport behoeftes van de klant. Met een sterk toegewijd team van professionals kunnen klanten altijd op een persoonlijke benadering rekenen. Op deze wijze garandeert Kruizinga.nl dat iedere oplossing voor de klant verrassend, slim en duurzaam is. Zodoende is elke oplossing uniek.

Kruizinga.nl maakt sinds juni 2019 deel uit van de Manutan Groep. Steeds vaker bundelen we onze krachten en diensten samen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Van al onze producten kun je uitstekende kwaliteit, de scherpste prijzen en maximale beschikbaarheid van een snel wisselend assortiment verwachten.

“Bij Kruizinga.nl bieden we nieuwe producten, gebruikte producten, maatwerk oplossingen of verhuren we producten om al je logistieke processen en supply chain goed te laten verlopen. Wij vinden dat gebruikte artikelen een tweede kans verdienen. En, elke dag beter worden is innovatie en dus vooruitgang. Zodoende dragen wij ons steentje bij aan een circulaire economie. Met een constante stroom aan gebruikte artikelen in ons assortiment streven we ernaar om het voor onze klanten mogelijk te maken zelf hun dagelijkse circulaire bijdrage te kunnen leveren. Ik ben er zeker van dat we in staat zijn om ook Manutan klanten op dezelfde wijze te ondersteunen. Welkom!”

Boris Vildósola Bustos, Managing Director Kruizinga BV

Hoe werkt het?

We houden het simpel om jou de beste prijs te bieden

De aanschaf van gebruikte artikelen is het meest duurzaam voor alle betrokken partijen als de processen simpel zijn. Om die reden hebben we het voor Manutan klanten zo makkelijk mogelijk gemaakt.

  1. Klik op de gewenste categorie of op deze link. Er opent een nieuw venster waarmee je wordt doorgestuurd naar de Kruizinga.nl omgeving.
  2. Kies je product of vraag om een offerte en bevestig je keuze.
  3. Het afronden van de bestelling of offerte vindt volledig plaats binnen de Kruizinga.nl omgeving.
  4. Heb je vragen over je bestelling? Neem contact op met Kruizinga.nl door te mailen naar Sales@Kruizinga.nl of bel +31 88 533 15 55.

Wat je moet weten

Jouw bestelling komt van Kruizinga.nl, niet van Manutan

  1. Om te kunnen bestellen bij Kruizinga.nl, moet je een account bij Kruizinga.nl aanmaken.
  2. De prijzen vermeld bij gebruikte producten op de website van Kruizinga.nl zijn nettoprijzen. Eventuele promotionele of commerciële afspraken vanuit Manutan zijn niet van toepassing op de bestellingen bij Kruizinga.nl.
  3. Bestellingen die gedaan zijn bij zowel Manutan als Kruizinga.nl kunnen niet gezamenlijk geleverd worden.
  4. Als klant mag je verwachten dat de dienstverlening bij Kruizinga.nl op eenzelfde niveau ligt als dat van Manutan.
  5. De kwaliteit van gebruikte artikelen ligt in lijn met de prijs waarvoor het gekocht kan worden, goede kwaliteit en gereed voor gebruik, maar niet nieuw.
  6. Voor bestellingen via Kruizinga.nl gelden de Algemene Voorwaarden van Kruizinga BV.