Intrakoop - onderwijssector

Beste Intrakoop klant,

Wij hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat het werkveld binnen het onderwijs en de kinderopvang constant verandert en mee-ontwikkelt met de maatschappij. Daarom hebben wij vanuit Manutan ons assortiment wederom uitgebreid. Hierbij bieden wij een nog completere oplossing: nu ook voor bijvoorbeeld de kantine, de pantry, de lerarenkamer of personeelsruimtes.

"Well-working", ook bij een momentje voor jezelf!

Ook handig

Het zijn van die artikelen die wel eens worden vergeten maar toch heb je ze vaker nodig dan je denkt. En wanneer ze dan niet voorhanden zijn, bedenk je pas hoe handig ze eigenlijk zijn. Daarom zetten wij ze voor jou nog even op een rijtje, zo hoef jij in ieder geval nooit zonder te zitten.

LUCHTKWALITEIT

Zelfs nu we met z’n allen minder naar kantoor gaan, blijft het belangrijk om de werkplek goed te ventileren. Ook op scholen en bij de kinderopvang is in klaslokalen, aula, kantine en lerarenkamer een aanvoer van frisse lucht, en dus een gezond binnenklimaat, noodzakelijk als je kwaaltjes en productiviteitsverlies wil voorkomen. Ontdek al onze producten voor een gezond binnenklimaat zodat je medewerkers en scholieren prettig en productief kunnen werken.

Bekijk alle producten

Luchtkwaliteit meten

Om de luchtkwaliteit op de werkplaats te monitoren, kun je CO2-metingen uitvoeren. Volgens de Arbowet mag de CO2-concentratie op werkplekken niet hoger dan 1200 ppm (parts per million) zijn. Bij voorkeur ligt dat cijfers een stuk lager, onder de 800 ppm. Te veel CO2 – dat zich vooral bevindt in uitgeademde lucht – leidt tot kwaaltjes zoals hoofd- en keelpijn en minder aandacht. Merk je dat je medewerkers last hebben van het binnenklimaat? Schaf dan een CO2-meter aan en verzeker hen van een gezonde werkomgeving.

Ventilatie & luchtbehandeling

De luchtkwaliteit op de werkvloer of in het klaslokaal is momenteel een veelbesproken onderwerp. Vanuit de overheid geldt er een advies van minimale luchtverversing per m3/u bij diverse werkzaamheden en inspanningen. Weet je niet waar je op moet letten? Bekijk hier onze aankoopwijzer.

Een schone omgeving houdt medewerkers gezond

Het voldane gevoel wanneer je werkomgeving na een stevige poetsbeurt weer schoon is, is goud waard. Maar een schoonmaakbeurt heeft nog meer voordelen. Een betere hygiëne op de werkvloer leidt namelijk tot gelukkigere, productievere én gezondere werknemers. Hoe dat komt? Ziektekiemen vind je niet alleen op de traditionele plaatsen, zoals in de bedrijfskeuken en op het toilet, maar evengoed op deurklinken, Een grondige voorjaarsschoonmaak heeft dus een directe impact op het ziekteverzuim.

Kantoorartikelen

Om echt efficiënt te kunnen werken, is het van belang dat je alle benodigde materialen binnen handbereik hebt. Met ons uitgebreide assortiment kantoorartikelen grijp je nooit mis en zorg je dat al je werkzaamheden tot in perfectie kunnen worden uitgevoerd. Van grote flipovers tot printpapier en van stiften tot to do boekjes: wij hebben het allemaal.

Opbergmiddelen

Overzicht kan je nooit genoeg hebben. Daarbij werkt een geordende werkplek een stuk fijner dan wanneer je moet zoeken naar je spullen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een goed georganiseerde opbergplek. Dat lijkt misschien een hele klus maar met ons assortiment opbergmiddelen weet je altijd alles te vinden en grijp je niet mis. Bovendien geeft het rust en overzicht.