Intrakoop - zorgsector

Beste Intrakoop klant,

De maatschappij verandert continu en wij hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat de gezondheidszorg constant mee ontwikkelt. Om ook aan de wensen te voldoen ter behoeven van de nieuwste ontwikkelingen betreffende de keuken, het restaurant, de eetzaal en algemene voedsel bereiding en hygiëne hebben wij ons assortiment nog verder uitgebreid.

We hebben ook deze producten in ons assortiment

LUCHTKWALITEIT

Zeker in de huidige periode blijkt eens te meer hoe belangrijk het is om de werkplek goed te ventileren. Dit is van belang in elke ruimte, denk bijvoorbeeld ook aan het magazijn, de kantine en in alle kantoren en werkruimtes is een aanvoer van frisse lucht, en dus een gezond binnenklimaat, noodzakelijk als je kwaaltjes en productiviteitsverlies wilt voorkomen.

Ontdek al onze producten voor een gezond binnenklimaat hier

 

“Well-working” ook voor prettig en productief werken!

Luchtkwaliteit meten

Om de luchtkwaliteit op de werkplaats te monitoren, kun je CO2-metingen uitvoeren. Volgens de Arbowet mag de CO2-concentratie op werkplekken niet hoger dan 1200 ppm (parts per million) zijn. Bij voorkeur ligt dat cijfers een stuk lager, onder de 800 ppm. Te veel CO2 – dat zich vooral bevindt in uitgeademde lucht – leidt tot kwaaltjes zoals hoofd- en keelpijn en minder aandacht. Merk je dat je medewerkers last hebben van het binnenklimaat? Schaf dan een CO2-meter aan en verzeker hen van een gezonde werkomgeving.

Ventilatie & luchtbehandeling

De luchtkwaliteit op de werkvloer is momenteel een veelbesproken onderwerp. Vanuit de overheid is er het advies voor een minimale luchtverversing per m3/u bij diverse werkzaamheden en inspanningen. Weet je niet waar je op moet letten? Bekijk hier onze aankoopwijzer.

Een schone omgeving houdt medewerkers gezond

Het voldane gevoel wanneer je werkomgeving na een stevige poetsbeurt weer schoon is, is goud waard. Maar een schoonmaakbeurt heeft nog meer voordelen. Een betere hygiëne op de werkvloer leidt namelijk tot gelukkigere, productievere én gezondere werknemers. Hoe dat komt? Ziektekiemen vind je niet alleen op de traditionele plaatsen, zoals in de bedrijfskeuken en op het toilet, maar evengoed op deurklinken, Een grondige voorjaarsschoonmaak heeft dus een directe impact op het ziekteverzuim.

Persoonlijke hygiëne

Naast een schone werkomgeving is ook de persoonlijke hygiëne van zowel personeel als gasten zeer belangrijk. Zorg voor een hygiënestation in elke ruimte om de kans op het verspreiden van bacteriën en ziektekiemen te verminderen.

Bewegwijzering

Het is voor bezoekers altijd fijn als ze direct weten waar ze heen moeten wanneer ze ergens voor het eerst komen. Dit geeft direct een veilig gevoel zorgt daarbij voor een betere doorstroom en minder drukte in het pand. Wij helpen je met ons productaanbod graag op weg.

Opslag

Overzicht kan je nooit genoeg hebben. Een goed geordende werkplek werkt een stuk efficiënter en komt ook de hygiëne ten goede. Daarbij houd je altijd het overzicht over de voorraden en kom je nooit voor verassingen te staan. Dit is wel zo fijn voor jou, je werknemers en alle cliënten.

Ook handig

Het zijn van die artikelen die wel eens worden vergeten maar toch heb je ze vaker nodig dan je denkt. En wanneer ze dan niet voorhanden zijn bedenk je pas hoe handig ze eigenlijk zijn. Daarom zetten wij ze voor jou nog even op een rijtje, zo hoef jij in ieder geval nooit zonder te zitten.